IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Косите на звездите: Тайната на Мадона

3 август 2019 06 00

Вижте как я поддържа певицата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На червения килим звездите винаги впечатляват с перфектна визия, а когато става въпрос за косата – това е основна заслуга на стилистите им. Но пък у дома те също полагат грижи.

Защото всяка жена в днешно време е подложена на стрес, замърсяването на околната среда също дава своето отражение. И трябва да се грижим постоянно за външния си вид, включително и косата.

Каква е основната грижа на Мадона?

Яжте правилно!

Този съвет може би винаги е от значение, не само когато става въпрос за косата ни. Можем леко да завидим на косата на попзвездата, защото тя е подлагана през годините на какви ли не процедури, за да бъде част от нейния сценичен имидж. При всеки неин нов албум следват и визуалните промени, същото се отнася и за преди турнетата ѝ. И въпреки тези „мъчения“ за косата ѝ, дори на 60 години тя изглежда перфектно.

Всеки знае, че Мадона е запалена по йога и яде само здравословни продукти. От това не само тялото ѝ е в отлична форма, но и кожата остарява по-бавно, а косата ѝ става по-силна.

Косата има нужда от протеини, ненаситени мазнини и въглехидрати, така че ако искате да я видите здрава, не забравяйте да включите в диетата си месо, риба, ядки, бобови растения и соя. Също така си струва да се набавят повече витамини чрез плодове и зеленчуци.

Косите на звездите: Тайната на Дженифър Анистън

Косите на звездите: Тайната на Риана

Косите на звездите: Тайната на Нина Добрев

Косите на звездите: Тайната на Дженифър Лопес

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари