IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвет за бърза и перманентна спирала

6 декември 2012 09 28

За красиви и плътни мигли

СНимка: Dreamstime

СНимка: Dreamstime

Ето какво се случи на скоро. Една приятелка козметичка ме помоли да й стана модел, докато се обучава на една нова процедура. Тъй като не знаех нищо за нея реших да проуча въпроса в интернет пространството - какво е полу перманентна спирала за очи?

Оказа се, че е изключително нова процедура не само за България, но и в световен мащаб. В този момент любопитството и нарцистичната ми страна се засилиха. Вече нямах търпения да изпробвам тази спирала, как така ще ми седи 2 седмици на миглите и ще се отърва поне за малко от досадното ежедневно гримиране и разгримирване!

Междувременно започнах да си премятам из главата различни предположения, как ще изглежда като я сложи, дали ще е като изкуствените мигли или пък като някоя по-скъпа и маркова спирала, ами ако не ми хареса – какво ще правя, как ще я сваля.

Е добре, честно казано нямах търпение да я изпробвам. В денят хикс бях на линия в уречения час. Започна се, легнах и затворих очи. Първото, което направи моята приятелка, беше да извие миглите, защото моите са доста правички. В последствие разбрах, че „забърква" самата спирала и започна да я нанася. За съжаление аз продължавах да съм си със затворени очи, нямало как с отворени, тръпнеща да видя резултата.

След по-малко от 30 минути вече се наслаждавах на спиралата. Поглеждайки се в огледалото установих, че миглите ми са извити, плътни, черни и удължени. В заключение мога да кажа, че съм очарована от новата процедура, която 2 седмици ме освобождава от мислене как изглеждам, няма ронене, зацапване или размазване.

Коя жена не би искала такъв комфорт в ежедневието, по време на ваканция или дълги и изморителни командировки. Препоръчвам на всяка от вас, да изпробва новата процедура полу перманентна спирала и да почувства удоволствието на безгрижието и красотата през наближаващите празници, а те самите нека бъдат много весели за всички вас.

Научете повече за тази невероятна спирала тук. А резултатът вижте от следното видео!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

НН ( преди 11 години )
каква е цената на процедурата ? :р
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар