IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова парамедицинска козметика бори стареенето

17 декември 2012 11 12

Швейцарска марка се грижи за кожата по пътя на клетъчната терапия

Лаура Никълсън, международнияt трейнър на бранда разрязва тортата. Снимка: Swiss LIne

Лаура Никълсън, международнияt трейнър на бранда разрязва тортата. Снимка: Swiss LIne

За съжаление, все още няма измислен продукт за вечна младост. За сметка на това има куп такива, които се борят с остаряването на кожата по един или друг начин.

Новата швейцарска марка Swiss Line е зибрала път, базиран на клетъчна терапия. цялостно стимулиране на организма чрез инжектиране на клетки и клетъчни екстракти. Този революционен метод става популярен в елитни швейцарски клиники, които имат и технологичния ресурс и високи познания в областта на молекулярната биология, генетиката и биохимията, за създаването на продукти от такъв клас. Пионерът в областта на клетъчната терапия е клиника Лемана, Швейцария. Тя дава началото на линията Swiss Line – луксозна парамедицинска козметика, ориентирана изцяло в противодействие на стареенето на кожата.

Основана през 1989 г. в Цюрих от принц Майкъл Масалски, марката Swiss Line може да бъде обобщена като "родената в Швейцария грижа за кожата против стареене" . Продуктовата гама изгражда мост между козметиката и медицината като включва в себе си най-новите постижения в био-технологиите, медицински клас съставки и древните практики за добиване на екстракти от растения.

Снимка" Swiss Line

Swiss Line предлага продукти в шест колекции /Cell Shock, Cell Shock White, Ageless Purity, Anti-Redness, Force Vitale и Water Shock/, като водещите са: Cell Shock - противостарееща парамедицинска грижа, базирана на Селактел 2 - специално разработен патентован комплекс, който въздейства върху синтеза на колаген на клетъчно ниво и заличава бръчките

и Force Vitale - колекция за борба със стареенето, която включва парамедицински съставки и екстракти от растения от Алпийската екосистема, получени по древна швейцарска технология с алпийска вода.

Козметиката на Swiss Line можете да намерите в Bulgaria Mall в София, партер, магазин 44.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари