IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Впечатляващата визия на Мадона вече не е загадка

1 април 2013 09 15

Нейната гримьорка Джина Брук лично сподели как попкралицата се поддържа млад и свежа

Джина Брук

Джина Брук

Джина Брук, която гримира Мадона вече 10 години, най-накрая разкри тайната на нейната неувяхваща младост. Това се случи по време на посещението й у нас. Брук разказа, че Кралицата на попа си прилагала иновативната терапия за лице Intraceuticals преди всяко шоу, концерт, заснемане на видео клип и фотосесия и тя всъщност била причината кожата на Мадона да изглежда винаги толкова млада и свежа.

Джина сподели още пред медиите в България, че Мадона е изключително взискателна. „Тя може да забележи, ако очната линия на едното й около е дори с милиметър по-различна от тази на другото", казва Брук. Въпреки това работата с Кралицата на попа била истинско удоволствие и предизвикателство за екипа й, сподели още Джина.

Брук е категорична, че няма как да се получи добър грим без хубава кожа. Затова магията на нейния специален и много търсен в Холивуд грим се оказва подготовката на кожата. „Красивата кожа е добре хидратираната кожа, затова аз използвам терапията Intraceuticals преди грим", казва Джина. Тя не крие, че именно терапията я прави един от най-търсените гримьори сред звездите.

Процедурата представлява интердермално проникване на 95% чиста хиалуронова киселина в дълбоките слоеве на кожата на лицето, разказва Джина Брук. Проникването става с помощта на кислород под високо налягане, който се произвежда от специален апарат. Машината няма аналог на пазара.

Терапията разполага с няколко различни вида серуми, които се грижат за специфични проблеми на кожата на лицето – акне, суха и сивкава кожа, бръчки, пигментни петна, стресирана и състарена кожа. Серумите съдържат освен хиалуронова киселина и чисти природни съставки, и естествени антиоксиданти – алое вера, зелен чай, екстракт от джиниджифил, жълт лапад, екстракт от кора от мандарина, екстракт от маслини, от бамя, от африканска брезова кора и разбира се - богат витаминен комплекс. Серумите съдържат витамини А, Е и С.

Една процедурата трае около 30 мин и е изключително приятна и релаксираща . Специалистите съветват за максимален резултат да се направят 6 процедури - по една седмично. Ефектът е видим още при първата, като още през първите дни кожата се хидратира и съответно лифтира.

Предимството на тази терапия е, че няма агресивен характер, няма болка, няма нужда кожата да се възстановява след нея и ефектът е видим. Кислородната струя прави много фин масаж и подобрява храненето на кожата, с което осигурява обноваването на кожните структури. Домашната грижа допълва ежедневно постигнатото.

Джина сподели още, че след като е започнала да използва процедурата преди грим за фотосесии или видео клипове, бюджетите за снимки са намалели с близо 50%. „В Америка голяма фотосесия струва над 20 000 долара и това е бюджетът само за заснемането, без грима, прическата, дрехите", казва Джина. И допълва, че това е така, защото на фотографите им се налагало да обработват много продължително снимките, така че да прикрият всички дефекти по лицата на моделите. Но след като Джина започнала да прилага терапията, работата на фотографите намалявала наполовина.

Джина сподели и личен опит. Тя разказа, че когато е била бременна със сина си е прилагала терапията на корема си. „Сега мога да се похваля, че нямам нито една стрия по корема си, въпреки че той беше толкова голям, че хората мислеха, че чакам близнаци", разказа тя.

Основните терапии са:

Intraceuticals Clarity - силен помощник в борбата с акнето. Сред съставките ѝ са масло от чаено дърво, алое вера, лайка, корен от джинджифил. Успокоява зачервяването, овлажнява и омекотява кожата.

Intraceuticals Opulence - за сияен и равен тен. Съдържа екстракт от кора от мандарина, жълт лапад, екстракт от женско биле и мечо грозде. Помага за изравняване на тена и пигментните петна, премахва тъмните кръгове, освежава кожата.

Intraceuticals Rejuvenate - за по-млада и сияйна кожа. Съдържа екстракт от маслини, семена от жожоба, голямо количество витамин С. Хидратира кожата, изглажда бръчките и предпазва от появата им, освежава и я енергизира.

Intraceuticals Atoxelene - алтернативата на ботокса. Съдържа екстракт от брезова кора, бамя и 95 % чиста хиалуронова киселина. С нея колагенът в кожата се повишава, тя става гладка и изпъната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари