IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неустоим поглед, изпълнен с женственост и съблазън

3 април 2013 05 00

Продуктите на RevitaLash ще ви помогнат да погледнете пролетта с "нови очи"

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Пролет е. Свежест, събуждане, нежна омая... всичко това описва този непредвидим сезон, който ни кара да се вгледаме в себе си да започнем, да съживяваме тялото и сетивата си.

Освен смяна на гардероба и активен спорт и диета, трябва да се вгледаме и в лицето си, което е ключът към това как ни възприемат околните. А коя жена не иска хубава кожа, секси, плътни устни и гъсти мигли?

Господ не е дал на всички подобни физически характеристики, но медицината и козметичния бранш се стараят да запълнят този пропуск. И както се грижим за кожата, косата и тялото си, защо да не се погрижим и за погледа си?

Американските продукти за подхранване на мигли RevitaLash решиха да помогнат на дамите да освежат визията си, като направят погледът по-плътен и по сексапилен. Без спирали, без изкуствени косъмчета, а с два прекрасни продукта - RevitaLash Advance и FineLine Primer.

Първият вече излезе на пазара и веднага спечели своите фенове. С природните си състави RevitaLash Advance подпомага растежа и уплътняването на миглите, като резултатите са видими след първите 3-4 седмици. Една опаковка от серума, който е във формата на очна линия, стига за 3 месеца. Сега обаче продуктът е в по-големи размери и при ежедневна употреба е достатъчен за 6 месеца.

FineLine Primer е най-новият „член" от семейството на RevitaLash. Той ефективно заглажда фините линии и бръчици около очите, носа и зоната на устата. Нанася се преди грим, като създава копринено гладка текстура, която съответства на контурите на кожата.

Сега тези два продукта влизат в промопакет с кокетно огледалце и сгъваема компактна чантичка. Как можете да си направите този пролетен подарък, научете от www.revitalash.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

greta22 ( преди 10 години )
Момичета, явно не четете достатъчно. През 2007 г. Американската агенция по храните и лекарствата забранява използването на Ревиталаш. Защото те съдържат биматопрост,простагландин, който има редица нежелани странични реакции. След това Ревиталаш сменят биматопроста и пак излизат на пазара, но пак с простагландин в състава си. Това какво ви говори?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ели ( преди 10 години )
до greta:Аз пък мога да кажа, че съм ползвала продуктите на тази фирма и в листовката изрично е написано да не се ползва от бременни и кърмачки (същото важи за всеки друг подобен продукт). И на свой ред мога да задам въпроса - вие пробва ли ли сте го? и защо говорите така за продукти, които е доказано, че имат ефект?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lidia ( преди 10 години )
До greta: Аз не знам защо се възмущаваш от подобен текст, при условие, че то си пише, че е платен, което означава, че информацията е подадена отвън. Аз още не съм пробвала този продукт, но моя позната го ползва и каза, че е доволна. Ти пробвала ли си го? Откъде имаш тази информация?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
greta22 ( преди 11 години )
Моля редакторите да не изтриват коментарите ми, които целят да предпазят потребителите и да защитят тяхното здраве. Текстът е заблуждаващ. Съставките на този продукт за удължаване на мигли не са изцяло природни. Ако бременна жена или кърмачка пострада, кой ще носи отговорност?! Отговорът в случая е - редакторът, който е допуснал да публикува текст, който той не е проверил и съобразил, но който въвежда читателите в заблуждение. Продуктът трябва да се използва под лекарско наблюдение и е потенциално опасен за здравето на хората.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар