IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскави като за Кан

30 май 2013 08 00

L'Oréal Paris пусна нова лимитирана линия, специално за фестивала в Кан, вдъхновена от Боливуд

Снимка: L'Oreal 'L'Or Sunset Collection

Снимка: L'Oreal 'L'Or Sunset Collection

От 16 години марката L'Oréal Paris е официален партньор на фестивала в Кан. Тази година по същото време се отбелязват и 100-години от стартирането на индийското кино. Двете събития инспирираха лейбъла да пусне лимитирана линия декоративна козметика - L'Or Sunset, която да кореспондира с блясъка и лукса, който се асоциира със събитията.

Към екипа от бюти експерти на лейбъла се присъедини и Намрата Сони, която присъства и на фестивала в тази роля, представяйки новите тенденции, които бързо ще навлязат и в Боливуд.

„Това е първият път, който посещавам Кан като бюти експерт за L'Oréal Paris. Това е сбъдната мечта за мен, защото на това място се поставят глобални тенденции в грима, а фестивалът е огромна платформа за тази цел".

Снимка: L'Oreal 'L'Or Sunset Collection

Идеята на новата линия L'Or Sunset е да пресъздаде Боливуд-стила, който представиха индийски и международни посланици на марката по червения килим в Кан. Посланици на марката в Кан от страна на Индия са Айшвария Рай, Сонам ​​Капур и Фрейда Пинто.

Сред продуктите се открояват бляскави лакове и червила. Ноктите си може да украсите в златисто, сребристо и металик с лаковете от Le Vernis , устните ви ще станат по-апетитни с гамата червила Color Riche Matte Mania, драматичният поглед се постига лесно със сенките от линията L'Oréal Paris L'Or Sunset.

Интересно е, че в печатната рекламна кампания на линията, не е включена индийка, а прелестната блондинка Дауцен Крос.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари