IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безупречна кожа с перфектен вид 

14 юни 2013 09 32

Дори и след по-инвазивни процедури на лицето, то може да изглежда гладко, чисто и сияйно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Случвало ли ви се е да отидете на козметик и след това да се криете у дома, защото лицето ви е зачервено и чувствително? Вече не е необходимо да умувате как да наместите часа си, така че след това да не се виждате с хора и да се чувствате некомфортно. Нов козметичен продукт ще заличи всички "белези" от намесата върху вашата нежна и чувствителна след процедурите кожа.

Lycogel® е първият дишащ цветен камуфлаж, който съчетава медико-козметична грижа, предназначена да спомага за по- бързото възстановяване на кожата непосредствено след процедури, да успокоява чувствителната кожа, да обновява и прикрива в същото време.

Дишащият камуфлажен макиаж и коректор Lycogel първоначално са били разработени да бъдат използвани от лекари веднага след повечето козметични процедури, за да прикрият признаците на техните интервенции и да спомогнат за бързото и комфортно възстановяване на кожата.

Първоначално, всички след козметични грижи съдържаха чисти, базирани на вазелин продукти, чиято единствена функция бе да предотвратят изсушаването на кожата. Тези базирани на вазелин продукти бяха оклузивни, комедогенни и не предлагаха камуфлажно покритие или терапевтичен ефект. Lycogel® драстично промени това и предложи единствения козметичен продукт, който може да бъде нанесен директно върху кожата непосредствено след пластична операция, лазер и дерматологични процедури.

Lycogel® е революционно- иновативна технология, комбинираща уникален трислоен силициев гел с патентования LYCO комплекс, съдържащ прецизирани биоактивни субстанции, сред които са екстракт от гъбата Saccharomyces Lystate Extract, PhytoCellTec - липозомален продукт, добит от стволовите клетки на ендемита Швейцарска ябълка, Bois II - натурален комплекс, получен от екстракта на сандалово дърво, от кората на вечнозеления Phellodendrom Amurense и семената на ечемика (Hordeum Distichon), както и редица антиоксиданти.

Lycogel® е подходящ също така за хора с много чувствителна кожа, акне, розацея и екземи, за които обикновено е проблем използването на традиционния макиаж. С тези си функции продуктът обхваща много повече проблеми, освен тези свързани с третиране след медико- козметични процедури.

Уникалните качества и ползи на този продукт отговарят и надминават изискванията на пластични хирурзи, дерматолози, козметолози и гримьори.

За повече информация, моля, посетете www.navonainternational.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари