IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запалване на лицето е новия хит за подмладяване

14 август 2013 07 45

Според някои гарантира махане на бръчки, други смятат, че води до хиперпигментация

Снимка: peoplesdailyng.com

Снимка: peoplesdailyng.com

Дамите може да се страхуват и гнусят от много неща, но когато някое лечение им обещава да върне годинките назад, са готови да забравят това, което ги притеснява. След вамприския лифтинг (който се прави със собствена кръв), процедурите със змийска отрова и слуз от охлюви, пиявиците и т.н. козметичните специалисти се обърнаха и към огъня.

Най-новата техника за опъване и подхранване на кожата включва запалване на лицето. Тя набра популярност, след като в интернет пространството се появи снимка от китайско онлайн табло, на която се вижда жена със запалено лице.

Какво представлява самата процедура?

Нейното име е Huo liao и означава огън на лицето. Тя представлява напояване на кърпа с алкохол и някакъв „таен елексир", която се поставя на лицето или друга част от тялото. Преди това съответното място е намазано със специален крем и след поставяне на плата, той се запалва.

Практикуващите тази процедура се кълнат, че тя лекува почти всичко – от бледа кожа, до затлъстяване. Бръчките също изчезвали и тялото изглеждало тонизирано и освежено.

Едно от обясненията за ефектът от подобно запалване е, че то активира адреналина в тялото, който пък променя химията в организма подобрява храносмилането.

Специалистите обаче са скептични и предупреждават, че подобно третиране на кожата може да доведе до хиперпигментация. Суетата има своята висока цена!

Запалването на лицето в момента е популярно основно в Китай.

Други нетрадиционни разкрасителни процедури, за които дамите реално си плащат са:

Процедура с птичи изпражнения

Терапия с крем от охлюви

Терапия за коса с плацента

Крем от змийска отрова

Вампирски лифтинг

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Имате грешка още в загравието: е новияТ хит..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар