IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримът Nude винаги е актуален

18 октомври 2013 08 00

Вижте с какви продукти да се гримирате, за да постигнете ефекта „без грим“

Ralph Lauren Winter 2013 backstage Снимка: ralphlauren.tumblr.com

Ralph Lauren Winter 2013 backstage Снимка: ralphlauren.tumblr.com

Модата на устните в ярки цветове и подчертаните вежди идва и си отива, но ефектът на „чистото лице“ не губи от своята актуалност почти никога. Неговата свежест, която се дължи на впечатлението за отсъствие на грим, се е превърнала в класика в света на красотата, както е малката черна рокля в света на модата. Никого вече не учудва фактът, че козметичните марки всеки сезон лансират нови средства за постигането на пастелния чист грим.

Предлагаме ви селекция от основни продукти за постигането на класически грим nude.

Тониращ крем

Крем-флуидът коригира малките недостатъци по кожата, като още една негова характеристика е, че се задържа добре върху кожата през целия ден. Матиращият ефект е само плюс за излъчването ви.

Фон дьо тен Nearly Naked (Revlon, 19.90 лв.)

Сенки

Моносенките са продукт, който е добре да присъства в списъка с базови продукти за грим. Телесните оттенъци се адаптират лесно към цвета на кожата и създават ефект на негримирани очи, които са естествено свежи.

Сенки за очи Colorama (Maybelline, 4.49 лв.)

Спирала

Освен очаквания ефект на зрително удължаване на миглите, тази спирала съдържа и комплекс активиращи растежа им съставки. Приятното е, че колкото по-дълго ползвате този продукт, толкова по-красиви ще стават миглите ви.

Подсилваща растежа на миглите спирала Be Long Mascara (Clarins, 39.50 лв.)

Молив за очи

Незабележимият контур ще създаде едва доловима рамка на очите, която ще загатне за грим, но няма да го натрапва. За грим в nude е добре да избирате молив в кафяв цвят.

Молив за очи Colorama (Maybelline, 2.99 лв.)

Кремообразен руж

Кремообразните ружове са съвсем подходящи за този грим, тъй като идеално се разстилат по кожата. Важното е да спазвате правилата: разнасяйте го добре с пръстите, докато се заличат границите му с тена на кожата.

Кремообразен руж Studio Artist (Oriflame, 8.50 лв.)

Червило

Телесен цвят е вече критерий за цвета на червилото. Допълнителен бонус е овлажняващата формула и съставки като витамин E и масло от ший.

Червило Shine Edition Lipstick (Bourjois, 8.99 лв.)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Margamela ( преди 10 години )
До Luba Vangelova: Много благодаря за инфото:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Luba Vangelova ( преди 10 години )
Здравейте! Продукти с марка Revlon може да намерите в София в магазин Debenhams, партерен етаж в козметична секция; в магазините на Duglas и Beauty Zone в моловете; в магазин Мориа на ъгъла на бул. Витоша и ул. Солунска; в Халите на ет. 2, където асортиментът от продукти на Revlon е пълен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Margamela ( преди 10 години )
Zvuchi mnogo dobre, no az osven online...ne moga da namerq kude se prodava kozmetika revlon v sofia pone. Moje li avtoryt na statiqta da dade nqkakvi idei v tazi nasoka?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар