IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свежа идея за грим за Хелоуин

28 октомври 2013 12 10

Вижте основните грим продукти, с които да си направите луд и странен грим за празника

Vivienne Westwood Снимка: Reuters

Vivienne Westwood Снимка: Reuters

Този странен и леко луд празник се превърна в един от любимите ни, тъй като ни дава перфектното извинение да носим драматичен грим, глупави шапки и животински уши. В този ден напълно в сила е правилото „по-малкото е повече“. Идеите за грим са тема на женските разговори, а и на мъжките. Има няколко основни тенденции в грима, които са в сила на всеки Хелоуин – готик, приказен герой или животински образ. Именно сега е моментът, в който може да експериментирате с грима на воля. В крайна сметка, ако изглежда ужасен, може да се оправдаете, че това е била целта ви.

Най-използваният грим продукт е драматично тъмен нюанс на червилото – червено, тъмнолилаво, почти черно. Така че на 31 октомври бъдете подготвени да посрещнете многобройни втренчени погледи. За това заслуга ще има и очната линия. С нейна помощ грим ефектите заслужават да са на ниво. Сенките за очи се вписват в широк кръг от варианти – от много тъмни цветове до такива с блестящи частици или с мокър ефект. Но преди всичко, добре е да нанесете върху лицето си основа, която ще помогне да направите по-лесно ефектния грим. Ако прецените, основата може да бъде с доста по-светъл нюанс от вашия естествен тен, за да подсили драматичността на един готик-грим например. Черен лак или такъв с ефекти ще е достоен финал на цялостната оригинална визия за най-лудия празник в годината!

В нашата галерия може да разгледате с какви продукти може да направите смел грим експеримент за празника.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари