IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 задължителни продукта в грим несесера ни за зимата

6 ноември 2013 07 00

Вижте кои основните грим оръжия трябва да си осигурите за вашата перфектна визия през зимата

Снимка: sequinedstuddedfeathered.tumblr.com

Снимка: sequinedstuddedfeathered.tumblr.com

Студеното време никога не ни е привличало с особени предложения за външния ни вид. Но смяната на сезона оцветява настроението ни в други тонове, а това ни кара да се замислим какво трябва да е новото попълнение в козметичния ни несесер.

Няколко са основните продукти, които трябва да са ни винаги под ръка, за да оформим важните грим акценти – маникюр, очна линия, фон дьо тен, сенки за очи, балсам за устни, руж и парфюм. Това е арсенал, който винаги ще поддържа в бойна готовност красотата и самочувствието ни.

 

Фон дьо тен – равният и сияен тен е от значение за добрия вид на кожата ни през целия ден, а често и за изненадващо продължение на вечерта. Ако продуктът е с хидратиращи свойства, това е оптималният вариант, за който кожата ви ще бъде видимо благодарна.

Лак за нокти в металик е новото любимо откритие на визажистите, които прибягват до него винаги, когато им липсва достатъчно атракция във визията. Добавете и вие блясък към маникюра си – подходящо е по всяко време.

Течна очна линия – ретро е последната характеристика на този грим продукт днес. Повече ни вълнува неговата способност да създава нов образ само с един щрих, особено ако е по-плътна линията.

Розови скули – много момичешко и много свежо. Не е ли това най-приятната гледка през зимата!? С розов руж може по всяко време да оживите лицето си и да създадете съвсем естествено излъчване, като премахнете умората.

Сенки за очи -един цвят за очите е достатъчен, вече знаем това. Изберете само кой да бъде той! Но какъвто и цвят да нанесете върху клепачите, няма по-сигурен начин да съживите бързо и сигурно погледа си!

Балсам за устни – този продукт е с особено място в зимната ни козметика. Изберете балсам с лек цветен нюанс, за да добавите грим ефект в грижата за устните ви.

Парфюм – уханието е втората ви природа. Ако не успеете да впечатлите с грим, със сигурност ще го направите с подходящото за излъчването ви ухание. Нека бъде деликатно и отличително ухание.  

 


Хидратиращ фон дьо тен мус Whipped Creme (Max Factor, 19.90 лв.), лак за нокти Mariah (O.P.I., 20 лв.), очна линия с гумичка Erasable Liner (Bourjois, 13.99 лв.), руж Colorama (Maybelline, 5.49 лв.), сенки Colorama (Maybelline, 4.49 лв.), балсам за устни Lip Care Vitamin Shake (Nivea, 3.99 лв.),

парфюм Roses de Chloe EDT 50 ml (Chloe, 125 лв.)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари