IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детайлите в красотата на Фрея Бека Ериксен

17 януари 2014 08 20

Кои са тайните за въздействащия естествен чар и лекота, с които Фрея владее модния бранш?

Снимка: Getty

Снимка: Getty

Датският топ модел Фрея Бека Ериксен е лице на много модни и козметични марки. Това я поставя на върховете в списъка с дами, които са пример за подражание в грижата за външния вид. Неведнъж тя е споделяла своите ритуали за красота.

С вид на обикновено момиче, Фрея печели симпатиите на повечето жени по света със своята естественост и небрежност, които я правят достъпна за повечето ѝ фенове. Именно такива са и нейните трикове за красота – достъпни и лесни. Ето някои от тях.

Прическа

Фрея споделя, че отдавна е намерила формата, която е най-подходяща за нейната коса, а това определено е бретонът. Моделът казва, че няма никакви проблеми в поддържането му, защото вече няколко години го подстригва сама – формите му преди време ѝ бил задал фризьор и оттогава тя ги поддържа сама.

След като излезе от банята, Фрея не използва сешоар, а оставя косата да изсъхне сама. Това е причината за блясъка и виталността на красивите и чупливи кичури.

Грижа за кожата

Съветът, който тя следва винаги, е даден от професионалистите, които се грижат за нейната кожа – все пак тя е модел и получава най-добрата помощ в поддържането на здравето на кожата си.

Фрея винаги почиства лицето си с мицеларна вода и се грижи за достатъчното овлажняване на кожата си. Предпочита да използва натурална козметика като розова вода, която отлично подхранва и тонизира.

„Още в детството мама ми обясняваше, че състоянието на кожата е свързано с това какво ядеш и ме научи да се храня балансирано. – споделя красавицата. – Старая се да се храня само с това, което сама съм си приготвила и купувам продукти само от пазара.“

Автоматичен молив за очи Diamonds (Avon, 3.50 лв.), спирала Volum Express Big Eyes (Maybelline, 11.80 лв.), мицеларна вода за чувствителна кожа Sensibio H2O AR (Bioderma, 20.90 лв.), червило в лилаво Color Whisper (Maybelline, 11.90 лв.), хидратиращ крем с екстракт от чаено дърво и олио от розмарин Pure Nature (Oriflame, 5.90 лв.), миглоизвивачка (B-Max, 4.30 лв.)

Грим

„Преди нямах и понятие какво е това щипки за извиване на мигли, а сега ги използвам винаги, преди да нанеса спиралата си. Признавам, че в грима обичам крайностите, но когато съм с приятели, искам да съм себе си, затова почти не се гримирам. За светско събитие обаче подчертавам очите си силно с молив и спирала, а устните си акцентирам с ярък цвят, като любимият ми е лилав.“

Относно татуировките ѝ, които се появяват периодично върху ръцете и врата ѝ, Фрея споделя: „Всичките си татуировки съм направила спонтанно – когато се прибера в Дания, отивам при моя татуист и заедно решаваме какво да правим.“

Снимка: swinging-paris.com

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари