IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зашеметяващ грим за очи

23 януари 2014 13 00

Този вид изкуство добива все по-голяма популярност – вижте впечатляващите примери

Снимка: weezbo.com

Снимка: weezbo.com

Вероятно сте виждали много видове изкуство върху очите под формата на грим. Но германската гримьорка с псевдоним PixieCold е създала невероятно красива серия от сложен за рисуване грим, в който е вплела и части от истинска флора и фауна, както и детайли от ежедневието ни.

Разбира се, започва се с очна линия, спирала, сенки, но в продължението следват специални бои, блясък, бижута и други нестандартни аксесоари за създаването на тези арт инсталации върху очите.

Пера и листенца от цветя са най-нежните и меки елементи, но дизайнерката на грим използва и миниатюрни раковини, насекоми, плодове, цветни контактни лещи, химикали, черупки от охлюви и други причудливи елементи.

В галерията може да разгледате кадрите с потресаващите грим визии за очи – всяко око има ослепително въздействие и прави драматично впечатление. Идеите за грим са с изключително богато многообразие и е все по-трудно да намерим своя стил, когато желаем да впечатлим. Но гримът за очите ни може да разказва истинска приказка.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари