IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да ви харесват каквато сте!

13 февруари 2014 12 20

Как да се чувствате комфортно голи на първа среща

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Когато ви предстои първа интимна среща и ви се свива стомахът само като си помислите за това как ще изглеждате пред него гола, може да си припомните това, което ще прочетете по-надолу. В крайна сметка не трябва да се взимаме прекалено сериозно в която и да е житейска ситуация, но някои трикове с козметични продукти или модни аксесоари биха ви извадили от дискомфорта на първата среща.

1. Използвайте светлината в своя полза.

Ако срещата ви е през деня, по-добре изключете изкуственото осветление – то винаги е безпощадно. Кожата изглежда по-свежа и здрава, когато е с лек тен. Използвайте автобронзант, с който да скулптурирате формите си. Такъв почти винаги използват по време на снимки за модни фотосесии. Нанесете още един слой на зоните, които искате да изглеждат по-слаби, като вътрешната част на бедрата например. Ако се притеснявате от риска от изцапване на дрехите си или нямате време да нанесете старателно автобронзанта, използвайте крем със светлоотразяващи частици – с него кожата ви изглежда по-гладка и равна.

Ако не сте готови да се разсъблечете на светло, изгасете лампите – меката светлина разсейва очертанията на фигурата и скрива недостатъците ви.

2. Поиграйте си със сетивата му с помощта на аромати.

„Използвайте всички продукти с аромат на ягоди и шоколад – тези ухания се считат за афродизиаци.“ – споделя парфюмеристът Менди Афтел, автор на книга за ароматерапията. Подобно въздействие имат уханията на ванилия и канела, а Моника Белучи споделя, че ароматът на бисквити е въздействал умопомрачително върху либидото на Венсан Касел.

За предпочитане е да нанасяте уханията под формата на крем за тяло, за да създавате по-голяма загадъчност на уханието.

3. Коригирайте фигурата си с модни аксесоари.

Оставете оголена тази част от тялото си, която смятате за най-привлекателната и още по-добре, украсете я. Например на деколтето си сложете медальон – така ще подчертаете дългата си шия и деколтето си. Това добавя увереност, както е било в далечното минало, когато времената са били пуритански, но дамите са знаели как да подчертават достойнствата си.

А когато дойде сюблимният момент да оставате постепенно без дрехите си, оставете токчетата си за финал – визуалното удължаване на краката ви не е за пренебрегване.

4. Действайте с подръчни средства.

Експресната епилация може да я направите с бръснача му назаем, но без да използвате сапун, за да не рискувате нараняване. За тази цел може да ползвате зехтин – омекотява кожата и предотвратява порязване.

5. Не се взимайте прекалено насериозно.

Салма Хайек казва: „Дори стриите по тялото ми ме карат да се чувствам като тигрица.“ Не се фокусирайте върху недостатъците си, за да не се превръщат в повод за притеснение за вас.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

123 ( преди 10 години )
"Бръснач назаем" - чувате ли се :? Ако искате заемете и четката му за зъби - няма смисъл да си купувате нова, ако сте забравили вашата у вас, а имате петна и плака по зъбите - не забравяйте да си измиете езика и небцето.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
ИМА ЕДНА МНОГО СТАРА ИСТИНА - ЩОМ МЪЖЕЪТ ПРАВИ СЕКС С ВАС, ЗНАЧИ ХАРЕСВА ТЯЛОТО ВИ!!! ДЕРЗАЙТЕ, МОМИЧЕТА!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар