IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момичета, покажете красива кожа!

25 юни 2014 12 00

Braun е новият съюзник на женския сексапил

Джесика Алба Снимка: Braun

Джесика Алба Снимка: Braun

Ежедневната грижа за красотата няма да ни омръзне, но винаги тайничко се надяваме на новини за това как тя да бъде по-лесна и да носи повече удоволствие.

Екипът на Braun не спира в усилията си да подобрява грижата за кожата и да ни носи хубави новини. И разбира се дойде ред да ни представи новата крачка в тази посока – четката за почистване на кожата на лицето и деколтето Silk-Epil.

За да се почувства тотално освободена, жената трябва да е сигурна в излъчването си и в красотата си. За това съществено значение има състоянието на кожата ѝ. Най-добре ни го демонстрира лицето на кампанията Break Free на Braun Джесика Алба.

Тя е олицетворение на жена с перфектен външен вид, който въпреки професионалните и семейни задължения успява да поддържа винаги с лекота. Разбира се, грижите ѝ у дома са от съществено значение за това. Дори и със своя звезден статус, тя успява да съхрани истинските женски навици, които я правят по-близка до обикновените дами.

Преди време Джесика призова всички жени да се освободят и да се почувстват истински красиви.

Едно селфи с хаштаг #breakfree бе достатъчно, за да станете част от кампанията ѝ.



За тази цел ролята на на Braun Silk-Epil е безценна. Този фантастичен комплект съчетава удобно три козметични процедури - епилация, ексфолиране и почистване на лицето. Част от комфорта им е това, че може да ги правите у дома, но резултатът е като след професионална процедура.

Silk-Epil SkinSpa с лекота прави кожата нежна, сияйна и будеща възхищение. Ексфолиращата четка премахва мъртвите клетки и стимулира възстановяването на долните слоеве на кожата, след което тя е готова 100% да абсорбира овлажняващия лосион. Знаете, че редовната ексфолиация премахва опасността от врастване на косъмчетата.


Звуковата ексфолираща четка позволява четири пъти по-добро почистване в сравнение с обикновените ексфолианти. Това е възможно благодарение на 10 хиляди фини косъмчета в четката, които работят с 3000 микровибрации в минута. Тази част от подготовката на кожата ни за разкриване на нейния пълен потенциал за красота вече е съвсем лесна, достъпна и приятна.

Почистването на лицето е друга задължителна рутинна грижа, в която Braun Silk-Epil улеснява значително дамите. Почистващата четка прави кожата безупречно гладка, почиства порите бързо и ефективно шест пъти по-добре в сравнение с обикновен почистващ гел. Кръвообращението е подобрено, а това подготвя кожата перфектно за овлажняващия продукт.


За да ви улесни максимално, Braun предлага комбинации в различни варианти за почистване. Може да избирате според индивидуалните си нужди.  

1. Комплектът Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition разполага и с трите козметични процедури за грижа за кожата. Той обединява епилатора Silk-epil SkinSpa, приставка с четка за тяло и четка за лице.

2. Silk-épil 7 Bonus Edition включва най-ефективния Wet&Dry епилатор, бръснеща глава и приставки за епилация на чувствителните зони, както и новата четка за почистване на лицето.

3. Silk-épil 5 Young Beauty Bonus Edition включва почистваща четка и епилатор.

4. Комплектът Silk-épil SkinSpa Face & Body Care включва двете четки – за ексфолация на тялото и за почистване на лицето.

Насладата от почистването на кожата ви може да започне още сега с комплекта Braun Silk-Epil!

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Дора ( преди 9 години )
не вярвам много на тези машинки. състоянието на кожата се влияе от това какво е състоянието на организма отвътре.аз например предпочитам да приемам колаген и хиалуронова киселина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
banskizaten ( преди 9 години )
Бански ЗА ТЕН - получавате тен и под банските - ***.anieze.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Ехааа, подарете по един такъв насам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар