IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бяла очна линия

17 юли 2014 08 00

Няколко начина как да се гримирате с бяла очна линия

Снимка: thegreyestghost.wordpress.com

Снимка: thegreyestghost.wordpress.com

Тенденцията за бяла очна линия ни напомня много за лятото на 90-те години. Разбира се, че леко сте смутени от това дали владеете техниката за нанасянето на този капризен за грима цвят. Но няколко лесни и бързи съвета ще ви помогнат да станете по-уверени. След няколко нанасяния този продукт ще се превърне в любимия ви в грим арсенала за лятото.

За големи светли очи
Използвайте бял молив за очи, който нанесете във вътрешния ъгъл на долния и на горния клепач. Това ще открои очите ви и ще разшири визуално тяхната вътрешна част. Там обикновено зоната е по-тъмна, така че ще създадете илюзия, че са по-светли, а погледът ви – по-ясен.

Контраст черно-бяло
За вечерна визия може да създадете перфектния контрастен контур. Нанесете плътен бял контур по горната част на клепача, като върху него много близо до линията на миглите нанесете по-тънка черна линия с молив. Класическата черно-бяла очна линия е нестандартен, но елегантен грим за вечер, но с подходящо въображение се вписва и в стила за деня.

База за клепачи
Ако сте фен на експериментите, може да използвате бял молив за очи като база за клепачи. Нанесете го по зоната на целия клепач – така ще създадете перфектна основа за цветните сенки, които ще изглеждат като пастелни.

Котешки поглед
Заменете обичайната си черна очна линия с бяла такава и оформете контура ѝ в обичайната линия „котешко око“. Важно е да оформите външния ъгъл в извита форма, която да се откроява.

Подчертайте веждите
Бял молив за очи може да нанесете точно под веждите върху костта и да размажете с пръста така, че да се слее с кожата и да заличите резките граници. Това озарява погледа и го прави по-буден.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
напомня ми на белия молив, който си слагахме като бяхме 7-ми клас хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар