IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джайм Ланистър става лице на L’Oréal

9 януари 2018 11 45

През ноември очакваме да го видим с епичен мустак

Снимка: L’Oréal

Снимка: L’Oréal

Той е известен сред повечето от нас с ролята си на Джайм Ланистър от сериала „Игра на тронове“.
Не е нужно обаче да чакаме чак до 2019 г. – началото на последния сезон на успешния сериал, за да го видим. Актьорът Николай Костер-Валдау влиза в ново амплоа – той става лице на L’Oréal Men Expert и мъжкия крем за лице против бръчки Vita Lift.

Самият Николай, който позира в черно-бяла фотосесия за кампанията, признава, че има много разнообразна грижа за кожата на лицето си.

Неговата основна рутина се състои от „душ, бръснене, а може би не“. Но той има една необичайна добавка – редовно използва околоочен крем. А когато брадата му е по-къса, той признава, че използва и хидратиращ продукт.

Датският актьор става лице на известната марка не само заради външния му вид. Всъщност той се надява, че популярността му ще бъде от полза за повишаване на осведомеността около кампаниите в областта на климатичните промени и равенството между половете, в които той работи заедно с организации, включително и ООН.

Преди последния сезон на „Игра на тронове“, ще можем да го видим в следващото благотворително начинание през месец ноември, тъй като L’Oréal Men Expert има партньорство във връзка с Мовембър. По думите на Николай, той ще си пусне „епичен мустак“.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари