IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червило с форма на сърце – новата сензация в социалните мрежи

6 февруари 2018 09 40

Идеално за празника на влюбените

Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Не може да се скрие любовта на жените към великолепните цветове и оттенъци и по-дълготрайните формули. Невероятната опаковка обаче също е много важен бонус към качествените продукти.

Оказва се, че има и други, които мислят по този начин. Става дума за червилата Mystic Heart Lipsticks, чиято особеност е, че са във формата на сърце. В месеца на виното и любовта тези червила с нестандартна форма се продават като топъл хляб в САЩ.

Не само опаковката ги прави изключително атрактивни за Свети Валентин, но формулата с пчелен восък гарантира гладко и удобно нанасяне, а също така и оставя кожата хидратирана.

Всяко от петте червила – четири нюанса и един гланц за устни – има два цвята с оттенъци от външната част и сърцевината. Те се смесват, за да създадат великолепни цветове.

Напълно разбираемо, червилата се превърнаха в сензация в Instagram и те определено могат да бъдат изключително подходящ подарък за дните, в които празнувате любовта. А и не само.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари