IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 вида натурално олио за плътни вежди

24 май 2018 13 15

Моливите и сенките помагат, но има начини да сгъстите веждите си не само оптически

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато говорим за грим и лице, веждите са важен фактор, върху който да се акцентира. Веждите могат да променят цялото ви изражение, без да сте сложили какъвто и да е друг макиаж. А модата и тази година е в плътните, изписани вежди. Не всяка дама може да се похвали с такива, и моливите, сенките и перманентният грим помагат да удебелите и уплътните тази част от лицето, ала няма нищо по-хубаво от естественото.

Затова да се захващаме за работа и да направим вашите вежди по-гъсти. На помощ идват 4 вида натурално олио:

1. Зехтин

Това мазно чудо е богато на витамини А и Е, което помага за подсилване на растежа на косъмчетата. Достатъчно е да втриете малко зехтин в основата на веждите и да оставите да престои няколко часа.

2. Кокосово олио

То хидратира в дълбочина кожата, което спомага за растежа на косъмчетата. Мажете веждите си с кокосово олио преди лягане и го измийте на сутринта.

3. Рициново масло

Това е може би най-известното и ефективно масло за дебели вежди. Богато е на протеини и мастни киселини, помага за заздравяване на косъма и дори увеличава растежа на косата. Имайте предвид, че чистото рициново масло може да причини дразнене на кожата. Тествайте преди употреба.

4. Бадемово олио

Бадемовото олио съдържа много антиоксиданти и витамин Е. То помага и за растеж на косата, омекотяване на кожата и удебеляване на косъма. С кръгови движения втрийте в кожата и след няколко часа измийте.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари