IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сенки и буболечки по клепачите. Защо не?!

5 ноември 2018 06 40

Гримьор поставя истински насекоми по лицето

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Как ще реагирате, ако някой ви каже, че в стаята ви има хлебарка? Сигурно ще настръхнете и ще кажете нещо от сорта: „Къде?", „Махни я!“, „Убий я!“. Поне 90% от хората се отвращават при мисълта, че насекомото е наоколо, камо ли да пълзи по тях.

Дори и да звучи невероятно, има хора, които не са чак толкова гнусливи като повечето и няма да се притеснят чак толкова от една хлебарка или червей по ябълката. Те дори биха ги подържали в ръце. Точно такъв тип човек е калифорнийска гримьорка с псевдонима Butterflyjasmine. Тя използва най-различни насекоми в работата си.

Колорадски бръмбари, калинки, торни червеи, скорпиони, пеперуди, комари, стоножки, мухи, оси... Това са част от тварите, в които влогърката намира вдъхновение. Тя ги съчетава с грима си, който е неповторим.

Всеки ден гримьорката качва по едно от нестандартните си творения в своя профил в Instagram. Всяка снимка е придружена с любопитни факти за буболечката, която е използвала за грима. Понякога тя разкрива на последователите си как се е сдобила с конкретното животно и дали то е било живо по време на процеса на заснемане. Има и видеоканал в YouTube.

Още от гримовете с насекоми на Жасмин може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари