IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спален чувал премахва целулита

30 януари 2013 06 20

Повечето жени страдат от така наречената „портокалова кожа“

Снимка: Rhian Ap Gruffydd

Снимка: Rhian Ap Gruffydd

Ако имахте избор, какво бихте предпочели да правите в тези студени януарски дни? Да тичате на пътеката във фитнес залата или да легнете във високотехнологичен чувал, който обещава да помогне в премахването на целулита? Другите ползи, които „вълшебният“ чувал обещава са: подобряване на външния вид и храносмилането, премахване на токсините, както и да предпазване от настинки и облекчаване на болки.

Ако се спирате на втория вариант, значи трябва да се запознаете по-добре с така наречения „балансьор на тялото“ - ефективен спален чувал с голям блок за управление, свързващ се към контакта. Изобретението има 24 надуваеми въздушни джобове. Според запознати спалният чувал е предназначен и за лечение на лимфедем – хронично натрупване на лимфна течност в тялото.

Ползите върху целулита се обясняват със структурата на балансьора и по-специално неговите 24 въздушни джобчета. Когато човек постепенно ги натиска, това създава натиск и по този начин се имитира ръчния антицелулитен масаж. Също така спалния чувал съдейства за премахването на мазнини и натрупани течности, пише вестник Daily Mail.

Балансьорът за тяло става популярен като система за масаж на тялото, която може да подобри състоянието на целулита и да подобри ефективността при спорта и след тренировка. Чувалът премахва токсините и млечната киселина, които се натрупват след като човек е извършвал физическа дейност. Също така неговият ритъм на цикли подобрява състоянието на кожата.

Различните програми на балансьора са насочени срещу конкретни проблеми. „Лечението“ може да трае 15 минути, но за целулита се изисква поне 45-минутен престой в чувала. Силата, с която тялото се масажира също е различна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

лили ( преди 11 години )
Къде мога да си го купя и колко струва?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
zizi ( преди 11 години )