IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбогувайте се с любовните дръжки завинаги

23 август 2013 10 45

Нова процедура обещава да убие мастните клетки за добро

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Женското тяло е много секси за мъжете, но всяка дама има по нещо, което не харесва в себе си. Обикновено една от най-проблемните зони при жените са така наречените любовни дръжки. Те са особено видими, когато дамата носи впита рокля или пък бански на плажа. Добрата новина е, че най-после има решение за окончателното премахване на излишните мазнини в тази зона.

Новата неинвазивна процедура, наречена Vanquish, използва радиочестотни вълни, за да убие мастните клетки, без да уврежда кожата или мускулите. Именно заради множеството свои предимства, новата процедура е окачествена като „пробив“ от експерти.

За момента Vanquish е предназначена единствено за използване върху корема и паласките. Проучвания показват обаче, че благодарение на новото лечение пациентите могат да се разделят с няколко сантиметра от талията си.


Според професор Дейвид МакДаниел новата процедура е „бърз, ефективен и удобен“ и е истински технологичен пробив. Приспособление, нагрято до 40-градуса изгаря основните мазнини в продължение на 30 минути. Единствените странични ефекти от процедурата са зачервяване и подуване през първите няколко дни след терапията. Важно изискване към пациентите е да пият много вода преди и след процедурата, за да подпомогнат премахването на мъртвите мастни клетки.

След като мастните клетки се „убият“, те се филтрират чрез лимфната система, попадат в черния дроб, а от там в урината. Vanquish струва между 450 до 800 долара за 30-минутен сеанс. Последни изследвания показват, че с помощта на процедурата се премахват 60% от мастните клетки. Резултатите обаче не са толкова видими, както при липосукцията, която може да премахне голямо количество мазнини наведнъж, пише вестник Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Благоеб ( преди 10 години )
Има нещо безкрайно приятно у жени с ,,дръжки"стига те да не са прекалено големи .Честно казано ги предпочитам пред такива с идеално тяло но твърд характер ,изнервени максималистки ,вечно гонещи някакво хипотетично съвършенство.Те са в план на своите мании и си мислят,че света се върти около тях.Предпочитам чаровната сладурана с ,,дръжки "която няма особено да се разстрои ,че сме изяли заедно по тортичка след секс отколкото гладната и изнервена ,,савършенна "пиеща зеленчуков сок на гладно и търчаща след това на козметичка или фитнес.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
i za kakva cena stav ( преди 10 години )
bb ( преди 10 години )
Пена Килерова ( преди 10 години )
Докато успеете да отделите 450 до 800 долара за въпросната процедура, опитайте новата българска разработка, която ще ви струва десеторно по-малко и без такъв шок за организма, в частност черния дроб :)В крайна сметка може да решите да заложите на здравословния подход, представляващ комбинация от редуциращ сантиметрите гел, умерено физ. натоварване, повечко вода и др. течности и балансиран хранителен режим. Така ще превъзпитате малкото чудовище в себе си, което все ви подкокоросва да се тъпчете с неща, заради които после ще ви се налага да се подлагане на скъпо струващи процедури :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар