IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да поканим в дните си коледното настроение с нов маникюр

24 октомври 2013 11 01

Коледната колекция на Марая Кери за O.P.I. ни носи изненади и празнични усмивки

Марая Кери за O.P.I.

Марая Кери за O.P.I.

Коледа започна! Настроението вече оцветява маникюра ни и ни подготвя за прекрасните зимни дни, които предстоят! Нови 18 лимитирани празнични лака пусна и Марая Кери, която се присъедини към O.P.I. Сузи Вайс Фишман, вицепрезидент и артистичен директор на марката споделя: „Марая Кери е абсолютен синоним на празничния сезон! Всички по света слушат нейните празнични иконични песни и тези 18 лака провокират топлината, красотата, енергията и позитивния дух на музиката ѝ!“

В четвъртък вечерта, 17 октомври, марката O.P.I. събра на симпатично предколедно парти представители на медиите и блогъри, за да представи тази специална Коледна колекция. Именно имената на песните на Марая Кери са имена и на цветовете от колекцията за зимния сезон. Специален гост на събитието бе Сара Джоуи Браун, говорител и трейнър на O.P.I. Тя представи най-актуалните тенденции и техники на марката и успя да пресъздаде вдъхновението, което се е породило от съвместната работа с певицата. Най-известните коледни песни на Марая Кери бяха изпълнени на живо от чаровната Гита Петкова, участник в шоуто „Гласът на България“.

Четири от нюансите от празничната колекция на марая Кери за O.P.I.

Празничната колекция на Марая Кери включва асортимент на нюанси в червено, бургундско, керемидено и шоколадови оттенъци, заедно със златно, бронзово и перлено. Любителките на екстравагантния маникюр ще се радват и на шест нови нюанса с текстура на течен пясък, като всеки от нюансите представя иновативната технология на O.P.I. за фина текстура и матов завършек едновременно с блестящи рефлекторни частици. Това ни дава възможност да се насладим на ефекта и в ежедневието, без да бъдем прекалено фамозни.

Всеки от лаковете от празничната колекция на Марая Кери е с ексклузивната патентована четка ProWide, с която текстурата се нанася оптимално.

Колекцията може да бъде намерена през октомври в професионалните салони и магазини. Всяка сезонна колекция на O.P.I. предлага и гел лакове в същите цветове.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари