IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изсветлите натурално кожата в интимната зона

25 февруари 2018 13 00

За равномерен тен

Как да изсветлите натурално кожата в интимната зона

Един от най-засрамващите бюти проблеми пред жените е потъмняването на кожата в интимната зона. Причините за това са различни – триене между материята и кожата, тесни дрехи, обрив, хормонални проблеми... по-важното е, че можете да изсветлите тази част от тялото си без скъпи продукти, а с подръчни средства.

1. Йогурт

Поставянето на малко йогурт върху кожата изсветлява по-тъмните петна по нея. Също така успокоява обриви и раздразнения. Поставете малко от храната върху желаното място и задръжте 10-15 минути. Измийте с хладка вода.

2. Брашно от нахут

Направете гъста паста от брашно от нахут и вода. Поставете сместа върху кожата и изчакайте да изсъхне. Измийте с хладка вода. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично за оптимални резултати.

3. Алое вера гел

Този гел е пълен с витамини и минерали, които подсилват производството на колаген и изсветляват тъмната кожа. Всичко, което трябва да направите, е да поставите малко гел за 20-30 минути.

4. Портокалов сок и куркума

В Индия куркума се използва за почти всичко. В съчетание с портокалов сок тя действа като „белина“ за кожата, но без странични ефекти. Смесете прах от куркума със сока на портокал в съотношение 1:3 и поставете върху кожата. Задръжте 15-20 минути и след това измийте.

5. Розова вода и сандалово дърво

Сандаловото дърво е популярно средство за избелване на кожата. Розовата вода пък действа като овлажнява кожата. За тази смес трябва да миксирате малко сандалово дърво на прах и почти същото количество розова вода. Намажете съответното място, оставете да изсъхне и измийте.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари