IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На какво ухае чувствеността?

19 февруари 2013 09 06

Парфюмът, който изкарва наяве цялата ви женственост и сила

Снимка: AVON

Снимка: AVON

Жена без парфюм е жена без бъдеще. Да, тази добре позната фраза е на легендарната Коко Шанел. Следвайки житейската истина на Шанел компанията за жени AVON създаде неустоимия аромат Sensuelle. Лице на завладяващия парфюм е неотразимата Мария Илиева, която е втората българка, избрана за лице на компанията, след Ивет Лалова.

Sensuelle е събрал в себе си всички ухания на чувствеността. Бергамот, гардения, кашмирена дървесина и ванилова орхидея – съвършена палитра от четири забележителни нотки за всяко от четирите основни женски настроения. Вдъхновен от истинските корени на женствеността, парфюмът събужда скритите женски енергии. Първата – страстта и пламъкът на спонтанността, се отключват от нотката на пенлив бергамот.

Любовта, нежността и естественото майчинско чувство пък се таят в изискания аромат на гардения. С нотките на кашмирена дървесина Sensuelle събужда щастието, радостта у жената – изконното й състояние да се радва на живота, да празнува своята женственост. В аромата на ванилова орхидея пък е спотаена хармонията и прословутата женска взискателност и внимание към детайла.

„Sensuelle е универсален ключ към неповторимата аура на всяка дама – той държи знанието за всички женски чувства и настроения. Това е парфюм за нежната и чувствителна жена, който провокира най-женствената същност", споделя самата Мария Илиева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
povecheto AVON sa eftini puntaji na veche klasicheski mirizmi ot desetiletiq...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар