IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжките аромати на 2013 година

11 април 2013 12 40

Актуални тази година ще бъдат марки като Versace, Givenchy и Hugo Boss

Джъд Лоу като рекламно лице на Dior; Снимка: Dior

Джъд Лоу като рекламно лице на Dior; Снимка: Dior

Вярно е, че хората се привличат помежду си най-вече заради естествената миризма, която телата им отделят. Но също така е вярно, че няма нищо по-секси от добре изглеждащ и още по-добре миришещ мъж. Ароматите могат изцяло да променят начина, по който човек се чувства. Те придават самочувствие, увереност и красота.

Както дрехите и прическата, един мъж трябва да сменя и своя парфюм. Добрата новина е, че актуалните мъжки аромати за 2013 година по-скоро надграждат вече съществуващите такива. Това означава, че спокойно може да си изберете нов парфюм, без да бягате твърде далече от вече утвърдения си аромат.

Ето и кои са водещите мъжки аромати за 2013 година според Ask Men:

1. Eros от Versace

Едва няколко марки успяват да представят темите за властта и секса толкова естествено, както Versace. Новият аромат Eros, който е първият от пет години насам, не се отклонява особено от обичайния сценарий. Ерос е гръцкият бог на любовта, затова и опаковката на парфюма е в пищен гръцко-римски стил. Новият мъжки продукт на Versace съчетава аромати на ментово масло, лимон, ябълка, здравец. Резултатът е свеж, лек и дървесен парфюм.

Снимка: Versace

2. Gentlemen Only от Givenchy

Много марки използват известността на актьори или други популярни лица от шоубизнеса, за да рекламират своите продукти. Примери за това са: Райън Рейнолдс за Boss, Робърт Патинсън и Джъд Лоу за Dior, както и Дейвид Бекъм за.... David Beckham.

Изглежда от Givenchy виждат модерния рицар като актьора Саймън Бейкър, който е рекламно лице на новия аромат Gentlemen Only. Всъщност през 1974 година марката пуска парфюма Gentleman, чийто наследник е новият аромат. Модерната интерпретация на класическия мъж може да се опише като пикантен, пресен, дървесен аромат с леки оттенъци на дим.

Снимка: Givenchy

3. Le Beau Male от Jean Paul Gualtier

Парфюмът представлява една мразовита и остра смес със запомнящото се участие на мента. След като мине известно време в състава на Le Beau Male по-ярко се усеща лавандулата, както и мимолетни следи от ориенталски аромати.

Снимка: Jean Paul Gualtier

4. The Game от Davidoff

Опаковката на парфюма имитира чипове, което е в пълен унисон с името на аромата. Всеки мъж, ползващ този аромат, трябва да се чувства като истински играч. Съставът на новия мъжки продукт от Davidoff представлява дървесно-ароматна смес от хвойна, която постепенно избледнява, за да разкрие аромата на ирис и дърво.

Снимка: Davidoff

5. Hugo Red от Hugo Boss

Новият парфюм на Boss е изграден върху контрасти – топло и студено, твърдо и течно. Ароматът успява да слее студените и метални нотки на грейпфрут и равен с горещия кехлибар и кедровото дърво. Джаред Лето продължава да бъде рекламно лице на марката.

Снимка: Hugo Boss

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

nn ( преди 10 години )
Пълни шитни са посочените, живаншито става, но за 45+ мъже, версачето сладни като повечето мъжкоженски аромати в последно време, боса е синтетика, давидофф след silver shadow private са боза
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
erdinch.neyazi ( преди 10 години )