IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предвкусете радосттa на лятото с тези нови аромати

7 май 2013 06 00

Свежест, съблазън, светлина и съвременен дух са част от ключовите думи за тези нови ухания

Снимка: D&G

Снимка: D&G

Актьорите от Холивуд напоследък изместиха моделите в рекламата на парфюмите. В два от ароматите, които ви представяме, те са инспирирали създаването на ароматите. Другите нови ухания са вдъхновени най-вече от удоволствието от слънчевите лъчи и градския, забързан стил на живот. Вижте кои са тези актуални аромати, които са перфектен подарък за вашата половинка.

ESCADA Cherry in the Air

Това ново, пленително и лимитирано ухание на Escada e вдъхновено от несъмнения, свеж и сладък аромат на разцъфнали череши. Тъй като това е първият плод на лятото, загатването за узрели череши, мигновено събужда възхитително очакване за предстоящите дълги, топли и безгрижни дни. Толкова цветен и вкусен, техният примамлив аромат стимулира сетивата, рисувайки младежки блянове за каране на колело с приятели през овощните градини на Южна Франция и празнични мигове пред отрупана с плодове кошница за пикник, разположена под естествения навес от изобилни черешови дръвчета.

Снимка: ESCADA

Ароматът е лека и въздушна интерпретация на череша, уловила неустоимото качество на плода, едновременно отразяващ и безгрижното 'joie de vivre' , което е синонимно за ESCADA.  

Тоалетна вода за жени цена: 

30 мл – 77 лв; 50 мл - 106 лв :  100 мл - 132 лв

Снимка: Dolce&Gabbana

Desire by Dolce & Gabbana

Този аромат е синоним на женственост. Той събужда един тайнствен свят от светлина и сенки, изкушение и съблазън. Това е интимното, лично пространство, в което всяка жена решава върху кого да задържи погледа си - мястото, където границата между инстинкт и желание избледнява.

"Желанието е началото на всичко. Ако не съществуваше то, нямаше да има съблазън, чувственост и страст", казват създателите на уханието - Доменико Долче и Стефано Габана.

Desire от Dolce & Gabbana е ориенталски цветен аромат, който има букет от наситени и опияняващи нотки. Свежите връхни нотки на мандарина, личи и бергамот се заиграват нежно със сладникавата, но неподправена невинност на момината сълза. Има и апетитна комбинация между карамел, ванилия, топло сандалово дърво, тайнствен мускус и лабданум.

Не случайно лице на този аромат е сексапилната звезда Скарлет Йохансон, която отдавна е въплъщение на жената на Dolce&Gabbana със своята красота и чувственост.

Парфюмна вода за жени : 30 мл – 129 лв;  50 мл - 174 лв ; 75 мл - 219 лв

Снимка: Bvlgari

Bvlgari Man Extreme

Нов израз на съвременния мъжки чар от Bvlgari. Ароматът комбинира наситена средиземноморска свежест и модерни дървесни нотки, символизиращи издръжливостта и силата на Рим.
Уханието е за мъжа, търсещ силни, необикновени и дори екстремни емоции. Новият монолитен флакон комбинира сребристи и тъмносиви елементи и изглежда така, сякаш е изваян от римски мрамор, вписвайки се в характерния за Bvlgari стил.
Лице на този аромат за съвременния многолик мъж е звездата Ерик Бана. Той излъчва  съвременен дух, решителност и скрита чувственост, които са в синхрон с неустоимия аромат.

Цени: ЕДТ 60 мл - 117 лв

ЕДТ 100 мл, 160 лв

 

Снимка: Shiseido

Zen Sun by Shiseido

За нея това е флорален, плодово-амбров аромат, който носи сияние, свежест и радост. Той е лимитиран 100 мл. аромат, вдъхновен от класическия Zen Eau de Parfum.
За него този аромат е свежо продължение на класическя ZEN for MEN, но с лек, модерен привкус. Всички нюанси на светлината от най-ефирните до най-наситените, мистериозна синева, която приканва към раждането на деня.
Ароматът е цитрусово-дървесен аромат, директен, свеж и изключително мъжествен.

Цената на дамски аромата Shiseido Zen Sun - 127 лв.

Цената на мъжкия аромат Shiseido Zen Sun - 106 лв.

Снимка: Calvin Klein

One Shock Street edition by Calvin Klein

Тези пристрастяващи и секси лимитирани ухания са за модерните, готини и уверени хора от града. Графитите са универсалният език на улицата затова и флаконът на уханията е с дизайн на графити. Дамският аромат CK One Shock Street edition стартира с енергичната комбинация от мандарина, бергамот и сочна слива. Наситеността се подсилва от вкусен микс от горски плодове в карамел и разтопен шоколад.

Мъжкият аромат е също за модерния представител на силния пол от градски тип. Уханието събужда чувствата с експлозия от освежаващо мохито, сочна краставица и искрящи цитруси. В сърцевината загадъчни нотки на ароматни подправки, здравец и неочакваното ухание на малини в шоколад преливат във вкусна комбинация от шоколадова тонка, ванилия и крем тофифи в основата за едно дълготрайно и запомнящо се ухание.

Цена за мъжки и женски аромат: ЕДТ 50 мл - 73 лв

Снимка: Calvin Klein

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари