IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деликатна като нежна роза

1 октомври 2013 08 06

Ароматът Roses de Chloé ще подчертае романтичната и женствена страна на личността ви

Снимка: Chloé

Снимка: Chloé

Розата е цвете, което има безкрайно много значения. Тя е красива, означава любов и/или страст, а също така е и много ароматна. Неслучайно точно това цвете се използва изключително усилено в козметичния бранш и парфюмерийния бизнес. Дори нашата българска роза се превръща във вдъхновение на много специалисти в разкрасителния бранш. Но нека се върнем към нейното ухание... и преди да сбърчите нос, представяйки си ароматът от малките мускали, продавани на туристите, ще ви кажем, че розовото ухание има различни вариации. В комбинация с други съставки може да се превърне в неустоим аромат. Точно такъв е този на Roses de Chloé!

Chloé вкарва розови нотки в парфюмите си от 2008 г. Ароматите на лейбъла обаче постоянно се изменят, за да обвият дамите в една нежна мистерия и елегантен полъх.

От парфюмната вода, представена през 2008г., до L'eau de Chloé, лансиран през 2012г., розата разкрива различните си лица. Чиста и не толкова луксозна, колкото в предишните ухания, в Roses de Chloé тя създава нова ароматна територия с уникална идентичност. Въздушна, искряща, изтънчена, тя вдъхновява за една нова интерпретация, създадена от парфюмерите Мишел Алмерак и Милен Алран от Robertet.

Roses de Chloé е една нежна покана. Розата моментално излъчва изключителна свежест. Едно усещане, подсилено от бергамота, постепенно последван в сърцевината от есенция от роза дамасцена и модерен акцент от магнолия. Накрая на кожата остават емблематичните за къщата Chloé бял мускус и амбра.

Деликатността на аромата е подсилена с нежната му опаковка, декорирана с изящна розова панделка, която напомня за красотата на лицето при нежно изчервяване. Верен на силуета на оригиналния Eau de Parfum на Chloé, луксозният стъклен флакон е увенчан с капачка със сребристи и прозрачни елементи.

Уханието е представено от три невероятни дами – Тилда Линдстам, Каролин Браш Нилсен и Естер Хийш.

Потопете се в магията на Roses de Chloé и погледнете на света през розови очила и розов аромат!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари