IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заблестете на празниците

20 декември 2012 07 00

Ефектен грим приковава погледите към вашите очи

Снимка: whowhatwear.com

Снимка: whowhatwear.com

Коледа и Нова година наближават и е редно да се погрижим за перфектния си празничен вид. Гримът е един от основните акценти в цялостната визия на всяка жена. Коледните и новогодишни партита предлагат голяма свобода на действие. С всички тези светлини и украси наоколо, ни е позволено и ние да заблестим една идея повече.

Празничният грим може да бъде в ярки цветове и с блестящи акценти. Всъщност колкото по-открояващ се е той, толкова по-забележителни ще бъдете вие. Макияжът може да бъде инспириран дори от последните модни дефилета. Наскоро стилисти на Dior представиха невероятна идея за празничен грим – блестящи малки камъчета, съчетани с ярки цветове сенки за очи. С тях определено няма да останете незабелязани!

Снимка: whowhatwear.com

Разбира се, идеята на модния гигант може да бъде трансформирана и лесно постижима дори в домашни условия. Сами по себе си камъчетата са изключително ефекти, затова ярките цветове за основа могат да бъдат пропуснати. Подобно съчетание между блясък и яркост подхожда по-скоро за модния подиум, освен, ако не искате да ви оприличават на кичозна коледна украса. Нали знаете, балансът е най-важен.

Достатъчно е да се снабдите с малки блестящи камъчета в цвета, който сте избрали и мислите, че ще ви подхожда най-много. Камъчетата залепяте с помощта на лепило за мигли. Ако искате гримът ви да бъде още по-семпъл, но в същото време оригинален, може да залепите блестящите камъчета само по протежението на миглите. Представете си, че правите черта на очна линия. За да допълните грима си, може да добавите и изкуствени мигли, които не трябва да бъдат прекалено дълги.

Снимка: escentual.com

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари