IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безупречни през целия ден

6 декември 2012 13 46

Първият избор на професионалните гримьори

Снимка; Max Factor

Снимка; Max Factor

Коя жена не си мечтае за перфектна и добре защитена кожа през целия ден. Атмосферните влияния, газовете по улиците, климатиците, печките в офиса и студеният въздух навън се превръщат в истински „атомни бомби" за лицето ни. А през деня се срещаме с различни хора и е важно да бъдем представителни и да демонстрираме увереност и самочувствие.

Жените се чувстваме така, когато знаем, че сме красиви. И тъй като не всяка от нас е Мис Свят, можем да положим усилие да прикрием несъвършенствата си и да покажем класа.

Най-бързо, лесно и ефективно това се получава, като прикрием неравномерностите по кожата си с малко фон дьо тен и коректор. Ала не всеки фон дьо тен може да влезе в ролята на магическа пръчка!

Това го прави Facefinity All Day Flawless 3-in-1 – иновацията от Max Factor . Той комбинира три продукта, които професионалните гримьори използват – основа за фиксиране, фон дьо тен и коректор за прикриване на несъвършенствата. С All Day Flawless постигате висока покривност и матиран финиш, за да бъдете безупречни през целия ден.

Снимка; Max Factor

Уникалният нов фон дьо тен е разработен за жените, които искат лесно да постигнат професионален завършек, да не се налага след това да коригират визията си или да отстраняват излишния себум на кожата няколко часа по-късно.

Снимка; Max Factor

Още с първия допир до кожата, фон дьо тенът се усеща лек и копринено нежен. Същевременно микрокоректорите във формулата му защитават от външни влияния като пот и себум, коригират несъвършенствата и поддържат безупречна матирана визия през целия ден. Благодарение на специалните частици, формулата на All Day Flawless дава висока покривност и матиран вид на кожата през цялия ден, като абсорбира излишния себум. Слънцезащитният фактор 20 осигурява допълнителна защита от външни агресори.

Снимка; Max Factor

Новият фон дьо тен на Max Factor – Facefinity All Day Flawless 3-in-1, се предлага в 5 нюанса – Natural (050), Sand (060), Golden (075), Soft Honey (077) и Bronze (080). Фон дьо тенът е дерматологично тестван, не омазнява и е подходящ за всеки тип кожа, включително и за най-чувствителната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари