IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Личният гримьор на Мадона – Джина Брук идва в България

8 март 2013 09 40

Дамата ще разкрие тайните на звездния грим и ще представи нова неинвазивна процедура за изглжадане и тонизиране на лицето

Джина Брук, Снимка: BulMed

Джина Брук, Снимка: BulMed

Често оставаме фрапирани, когато видим снимките на звездите без грим. Толкова много ли може малко макияж да промени човешкото лице? Отговорът е ДА, когато гримът е поставен от специалист по определени "правила".

Мадона е на 54 години, но когато застане на сцената никой не може да ѝ ги даде. Не само защото попкралицата е много енергична и поддържа тялото си младо и стегнато. Лицето ѝ също умело успява да скрие годинките. А за него се грижи една специална дама – гримьорката Джина Брук.

Тя ще дойде в България на 25 март, за да разкаже малко повече за работата си като експерт и да представи марката Intraceuticals, чиято кислородна процедура за лице е любима на Мадона.

Коя е Джина Брук?

Джина Брук е личен гримьор на Мадона от 8 години. Прави грима й преди всеки концерт, заснемане на видео клип или фотосесия. Пътува с нея на всичките й турнета. За турнето на Мадона "Confessions on a Dance Floor" Джина изработва ръчно изкуствени мигли с диаманти, които отразяват светлината от прожекторите и правят погледа на кралицата на попа неустоим.

Джина Брук е популярна е и като гримьорът на Оскарите. Брук грима още Лейди Гага, Шаде, Опра Унифри, Ан Ахатуей, Бритни Спиър, Наоми Кембъл. Всички те полудяват по „изкуствените мигли на Джина Брук". Всъщност Джина е жената, която възражда модата по изкуствените мигли от 60-те години на миналия век. За световното турне на Шаде през 2011 г. Джина изработва ръчно специални изкуствени мигли за изпълнителката, с които тя очарова публиката.

Джина Брук е един от най-желаните гримьори за рекламни фотосесии в САЩ. Гримирала е Виктория и Дейвид Бекъм за тяхна рекламна фотосесия.

Снимка: Mert Alas and Marcus Piggott.

Тайната на Джина, с която очарова холивудските знаменитости, е терапията за лице Intraceuticals. Преди грим Джина винаги разкрасява лицата им с неинвазивната терапия. Така тя се превръща в любимата процедура не само на Мадона (процедурата е популярна като Терапията на Мадона), но и на Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Ева Лонгория.

Очаквайте скоро ексклузивно интервю с г-жа Брук в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Елисавета ( преди 11 години )
Супееер! Много готина мацка, а и процедурата е божествена! Пробвала съм я! Има я само на няколко места в България :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар