IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още оръжия срещу досадните бръчки

26 март 2013 11 23

Спрете ги в зародиш

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Борбата с бръчките няма край. Затова се въоръжете с търпение и следете какво ново ще ви предложи козметичния бранш, с което да се отървете от някоя и друга годинка... поне видимо.

През март NIVEA обогатява своето портфолио с още един продукт в тази насока. NIVEA Q10 Energy е с нова ревитализираща формула с екстракт от натурално годжи бери, която осигурява на кожата съставките, от които има нужда, за да стимулира жизнеността на клетките и да намали видимите следи от умората.

Формулата с Q10 и креатин ефективно се бори с бръчките в дълбочина. В комбинация със здравословните енергизиращи плодове годжи бери, формулата намалява появата на бръчки и незабавно придава на кожата свеж и сияен вид. NIVEA Q10 Energy притежава слънцезащитен фактор 15 и UVA филтри, които гарантирано предотвратяват преждевременно стареене на кожата.

NIVEA Q10, Снимка: NIVEA

Активната съставка годжи бери в новия крем на марката е естествен антиоксидант, който помага за запазване красотата на кожата. Тя съдържа ефективни витамини и минерали, сред които магнезий, мед, цинк, витамин С и бета-каротен.

NIVEA Q10 Energy прави кожата свежа и сияйна, както след пълноценен сън. Подарете си свежо начало на деня само с едно нанасяне от нежния крем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари