IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И мъжете копнеят за пластична операция

19 април 2013 08 00

Само че да си я направят половинките им

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако попитате приятеля/съпруга си, дали смята, че имате нужда от силикон в гърдите или липосукция и той отговори отрицателно, не му вярвайте. Мъжете вече се научиха как да отговарят на любимите си, за да не ги ядосват. Но това не означава, че са слепи.

Ново проучване показва, че една четвърт (24 %) от господата смятат, че половинките им се нуждаят от естетическа корекция, която да подобри визията им. Мъжете са отговаряли на въпроса: „Бихте ли искали половинката ви да се подложи на някаква козметична операция за разкрасяване?".

Липосукцията е „най-популярното" желание на силния пол и 57 % от запитаните биха я предложили на жените си. На второ място се нареждат уголемяването на гърдите и дентални естетически корекции.

Едва 19 % от мъжете са доволни от вида на любимите си и не биха искали те да лягат под ножа. Други 19 % пък нямат ясен отговор на въпроса, пише Daily Mail.

Анкетата е проведена с 1248 обвързани британци.

Повечето от тях се оказват „страхливци" и никога не биха предложили на жените си каквато и да е операция за подобряване на визията. 12 % обаче, са готови да си навлекат семеен скандал с подобно изказване.

„Изглежда че 12 % от британците или са много смели, или много глупави. Трябва да притежаваш наистина огромен кураж да препоръчаш на половинката си козметична операция", казва говорителят на сайта VoucherCodesPro.co.uk, поръчал изследването.

А ето и какво биха препоръчали британците на жените си:

1.Липосукция – 57%

2.Увеличаване на бюста – 49 %

3.Дентална операция – 42 %

4.Операция на носа – 38 %

5.Ботокс за опъване на бръчките - 34%

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

jein ( преди 11 години )
kato iskatjeni plasti4ni operacii da gi platqt,da i namerqt drugi ilidasi sedqt sami...nali majete sa mn hubavi ta vse promeni iskali,da si napravqt varhu sebe si...a pak shto stava varos za snimkata jenata si e mn dobre bez plasti4na...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар