IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британките си лягат с грим, въпреки че знаят колко е вредно

4 юли 2013 06 00

Липсата на самоувереност кара дамите да не се разделят с червилото, фон дьо тена и спиралата дори и в леглото

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Добре че мъжете, които перат са малко. Иначе щяха да се дивят на петната от фон дьо тен и спирала, които оставят партньорките им по възглавниците и чаршафите. Оказва се, че много дами пренебрегват основното правило на гримьорите да не си лягат с какъвто и да е макияж.

Една на четири британки спи с грим, защото иска да изглежда перфектно, когато партньорът ѝ в леглото се събуди. И докато на всяка от нас ѝ се е случвало да се прибере по малките часове на нощта и да се трупира в леглото с остатъците от грим по лицето си, то поданичките на Елизабет го правят съвсем съзнателно и редовно.

Анкета, в която са взели участие 1500 жени от Острова, издава, че те дори лъжат половинките си, че са без грим. В действителност голяма част от тях не се разделя със спиралата, червилото и фон дьо тена 24-часа в денонощието, пише Daily Mail.

Причината е в неувереността и липсата на самочувствие на жените, които се притесняват от реакцията на мъжете до себе си, ако ги видят без макияж.

Повечето дами са добре образовани и следят всичко, свързано със здравето и красотата. Затова резултатите са доста изненадващи за екипа, провел изследването. Джед Макиън от Ergoflex казва: „Това, което ни изненада е, че дамите знаят за вредата на грима върху кожата и продължават да си лягат с него. Мъжете не са толкова наблюдателни сутрин и едва ли ще се задълбаят в лицето ви. Така че сваляйте макияжа и се възползвайте от добрия нощен сън".

При българките не се наблюдава такава тенденция. Повечето биха заспали със спирала и остатъци от сенки след бурна нощ, но не и съзнателно. Ако обаче, ви се наложи наистина да сте перфектна до „перфектния" мъж, направете като главната героиня от лентата „Шаферки" - не си лягайте с грим, а станете малко по-рано от него и освежете лицето си!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
По същата логика би трябвало мъжът до мен да ме издебне докато спя и да иде до банята да се поепилира малко,обръсне и махне вонята на развалена риба от устата си.Що се отнася до моето нощно разхубавяване,първо,не спя с грим,за да не си съсипя кожата.Мъже-много,кожа-една.Второ,ако мъжът до мен е еднократен,пука ми какво мисли за сутрешния ми вид.И ако не е еднократен,би трябвало да ме приема такава,каквато съм.А именно взела душ,свеж дъх и с лице без грим.Ако ще се правя на каквото не съм,явно съм сбъркала мъжа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
То това си е природ ( преди 10 години )
През не толкова далечните XVII - XVIII век не са си разваляли прическите с месец два. Къпането е било за Великден и Коледа, през отворените прозорци в домовете са влизали болести. Резултата е бил воня и въшки. Какво да искаш от днешните им наследнички, все пак те не са кинозвезди, че да си показват баните и да имат прилична хигиена. Знаете ли колко е хубаво сутрин да станеш и да не се гримираш, а направо да се показваш с поразмазано лице на партньора си и на останалите хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар