IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поглезете се с хубава козметика, защото го заслужавате!

2 септември 2013 09 17

Нова услуга ви дава възможност да се сдобиете с най-новото и качественото на козметичния пазар на страхотна цена

Снимка: PRETTYBOX

Снимка: PRETTYBOX

Жените обичаме да се глезим с всякакви козметични продукти. И в това няма нищо лошо – то е в природата ни. За съжаление обаче навсякъде ни засипват с различни козметични марки и атрактивни предложения и ни се иска да си купим всичко. Не само липсата на достатъчно средства ни спира да пълним пликовете ежедневно с козметични изкушения, а и фактът, че не е полезно за кожата да се мацаме непрекъснато с различни кремове. Как тогава за най-кратко време и с малко пари да успеем да намерим точните продукти за нас?

Решението е много лесно! От февруари у нас се предлага нова услуга, която може да задоволи не само любопитството ни, а и нуждите на кожата, косата и ноктите ни. Името ѝ е PRETTYBOX и може да се възползваме от нея с абонамент – едномесечен, тримесечен, половингодишен или едногодишен. PRETTYBOX има за цел да изпробвате преди да инвестирате в следващата луксозна покупка, която Ви обещава чудеса за денонощие.

Снимка: Prettybox

Какво представлява PRETTYBOX?

Това е кутия-изненада с 5 и повече козметични продукта на различни реномирани марки. Продуктите са в пълен, делукс и мострен размер, напълно достатъчни за поне седмица-две да преценим дали отговаря на нашите нужди. Продуктите са чисто нови и с тях получаваме и техните описания и съвети как да се погрижим за визията си и откъде да ги купим.

Плюсовете да се абонирате за тази страхотна кутия не са един и два!

1. Получавате най-новите и интересни продукти от козметичния бранш на пазара.

2. Всички те са на изпитани марки, доказали се във времето със своето качество и ефективност.

3. Количеството е достатъчно, за да добиете представа дали си струва да си закупите съответния продукт в по-голяма разфасовка.

4. Кутията е с безплатна доставка за цялата страна и е с наложен платеж – т.е. плащате при доставка.

5. Освен козметичните изненади всеки месец, клиентите на PRETTYBOX получават специални намаления и подаръци от нашите партньори.

6. Ако сте си харесали кутия от минал месец, за която не сте се абонирали, може да си я поръчате.

7. Цената е достъпна за всеки джоб: 24,99 лв. за един месец.

8. PRETTYBOX специален подарък от теб за самата теб, който получаваш в комфорта на своя дом или офис.

Замислете се само колко разочарования може да си спестите, защото вече няма да си купите нещо от магазина, подмамени от атрактивната реклама, а след няколкодневна употреба да ви се иска да го изхвърлите и да съжалявате за похарчената сума.

Освен това козметичната кутия PRETTYBOX е идеалният подарък за вас самата или за любим човек!

Още ли се колебаете? Потопете се в света на козметиката с PRETTYBOX и няма да сгрешите! Красотата ви е във вашите ръце!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари