IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветови тенденции при маникюра за есен 2013

11 октомври 2013 11 40

Може да разнообразите ноктите си не само с различни цветове, но и с интересен дизайн

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Модата и нейните тенденции оказват влияние не само върху гардероба ви, но и върху прическите, гримовете и лаковете. Затова с началото на новия сезон е време да подновите изцяло своята визия. Идеалният външен вид винаги завършва с перфектен маникюр, независимо дали сте избрали той да бъде френски или пък оцветен в яркочервено. Този сезон предлага голямо разнообразие от лакове и начини за оформяне на нокътя, така че със сигурност всяка дама ще може да избере цвят, който е модерен и едновременно с това ѝ допада.

Ако искате да бъдете в крак с новостите този сезон, вижте как трябва да изглежда вашият маникюр:

1. Заложете на комбинациите. Комбинацията между тъмно и светло винаги е била интересна и стилна. Сега е време да я приложите и върху ноктите си. Актуален тази есен ще бъде маникюрът, при който основата е като малка черна луна, а останалата част е в светлите неутрални тонове. Чисто черният маникюр също е подходящ избор. Негова разновидност може да бъде и матовото черно.

Снимка: becomegorgeous.com

2. Обърнете внимание на металните акценти. Тази есен може да заблестите с метални акценти върху ноктите си. Няма значение дали ще изберете сребърно, златно или медно – няма да сгрешите! Този маникюр прави ноктите ви да изглеждат наистина невероятно.

Снимка: boards.weddingbee.com

3. Не забравяйте червеното, но в тъмните му нюанси. Есента е идеалното време да преминете от черешов цвят на пурпурен. Този дълбок цвят с леки нюанси на кафеникаво е широко използван за ревютата този сезон.

Снимка: marciadepina.blogspot.com

4. 3D изкуството се пренася и върху ноктите. 3D декорацията на маникюра набира все по-голяма скорост. Ноктите могат да бъдат украсени с кристали, акрил, мъниста и блясък. Не забравяйте, че особено популярни този сезон са металните акценти, така че може да ги включите в 3D дизайна.

Снимка: becomegorgeous.com

5. Естествени нокти. Натуралният вид никога няма да бъде демоде. Ако не искате маникюрът ви да бъде прекалено забележим, това е перфектният избор за вас.

Лакове: Essence, Цена: 3.27 лв., Снимка: becomegorgeous.com

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари