IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Факт – маникюрът в сиво е винаги шик!

15 октомври 2013 12 30

Сивият цвят е по-интригуващата алтернатива на черния маникюр

Снимка: harecampus.com

Снимка: harecampus.com

За колко тенденции в грима от последните сезони си спомняте? Убедени сме, че са едва няколко! Именно те са се превърнали в класика на шика и са извоювали свое специално място в съзнанието ни на модни последователки. Такива са червените устни, които винаги са знак за увереност. Такива са опушените очи, които никога няма да бъдат извън класацията на най-често ползвания ефект за силен поглед. Такива са и ноктите в сиво – тенденция, която стъпи на модния подиум още през 2010-та година и се радва на модно дълголетие.

Кое превръща сивия цвят в заемащ челните места в класацията на най-харесваните цветове за маникюра ни? Нюансите му! Те задоволяват всякакви изисквания към приложението на сивото и през деня, и за вечерта. Трябва да се съгласим, че неговите метализирани варианти са едни от най-впечатляващите в тенденцията за блясък през зимата, която пък тенденция шества навсякъде през този сезон.

Лак Pret a Porter на Deborah Milano, 4.90 лв., лак Vernis In Love в нюанс 485 Gray Lumiere на Lancome, 25.90 лв., лак Color Hit на Sephora, 10 лв.

Сивият цвят е по-малко строг от черния, по-загадъчен е и е подходящ почти за всеки стил. Нокти, лакирани в сиво са перфектна основа за комбинации с други цветове. Метализираният вариант на сиво е подходящ и за ежедневието, но може да бъде и доста впечатляващ за вечер, дори да бъде екстравагантен. Маникюрът в сиво не е претенциозен, но в същото време ще бъде забелязан. За наша радост, почти няма нюанс, който да не се предлага от козметичните марки.

Лак Top Speed на Revlon, 7.98 лв., лак Vinylux на CND, 20 лв., лак Nail Lacquer на O.P.I., 20 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари