IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актуална е красотата с естествен блясък

22 февруари 2014 09 32

Какво научихме за грима от Седмица на модата в Ню Йорк

Джорджия Мей Джагър в ревюто Rag&Bone Winter 2014 Снимка: Getty

Джорджия Мей Джагър в ревюто Rag&Bone Winter 2014 Снимка: Getty

Има две неща, които със сигурност научихме от приключилата Седмица на модата в Ню Йорк. Първо – как да имаме скули като на Джоан Смолс, дори когато сме твърде уморени за грим, и второ – как да постигнем вид на току-що-станала-от-леглото, който ще е актуален за сезона зима 2014.

Всички искаме да изглеждаме свежи и млади, точно както Джорджия Мей Джагър изглеждаше, крачейки по подиума по време на ревюто на Rag&Bone. Но нейната визия все пак е била поверена в ръцете не на кого да е, а на великата Гучи Уестман – грим корифей в областта. Ето някои от съветите на г-жа Уестман за това как да постигнем този естествен вид в излъчването си, който е много удобен за ежедневието.

1. Естествено почистване

Подгответе кожата си максимално без никакви допълнителни продукти, освен хидратиращ лосион за почистване, който може да си направите от кокосово мляко и розова вода.

2. База

Оставете фон дьо тените настрана и нека собствената ви кожа говори сама за себе си, дори и с малките си несъвършенства. Идеята за хубавата кожа днес е кожа, която няма грим върху себе си. Използвайте коригиращ CC крем, който прикрива и зачервяванията по кожата, освен това и я хидратира.

3. Очите

Оставете ги съвсем семпли. За подиума върху клепачите на моделите в ревюто на Prabal Gurung бяха нанесени само бледи скулптуриращи бежови сенки и малко бял молив за очи във вътрешния ъгъл на окото, което го отваря. Опитайте се да се откажете поне за известно време от спиралата за мигли и да използвате само „маша“ за мигли.

Prabal Gurung Winter 2014 Снимка: Getty

4. Устните

Гучи Уестман използва малко бял молив за устните на моделите, нанесен по ръба им и леко разнесен към средата. Може да използвате и малко фон дьо тен, нанесен върху устните.

5. Блясък на кожата

Ключът към румената и свежа кожа като след секс е да използвате бледото червило за устните и като руж. Сложете малко на върха на скулите и разнесете. Така кожата ще изглежда, че е с естествен блясък, а не зачервена от студ или от жега.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари