IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е тайната на красотата на Бионсе

25 март 2014 09 00

Гримьорката на звездата Франческа Толот разкрива на какво се дължи страхотния външен вид на Бионсе

Бионсе; Снимка: Reuters

Бионсе; Снимка: Reuters

Бионсе е една от най-успешните, талантливи и красиви жени в шоубизнеса. Певицата перфектно съчетава професионалните си ангажименти и семейния живот със съпруга си Джей Зи. В края на миналата година Бионсе пусна своя дълго пазен в тайна албум, както и видеоклипове към всяка песен. Няма как да се отрече, че звездата изглежда повече от зашеметяващо!

Ако се чудите каква е тайната на красотата на Бионсе (освен добри гени и милиони долари), то нейната дългогодишна гримьорка Франческа Толот разкрива триковете, които използва, за да запази госпожа Картър в топ форма. Легендата в гримьорския бранш и Бионсе се срещат през 2003 година за снимките на „Crazy In Love“. Тогава Франческа трябвало да създаде „мокрия ефект“ на тялото на певицата.

Оттогава двете са неразделни. „Тя беше много хубава. Тя е много отзивчив и топъл човек. Веднага се почувствах удобно и благодарна, защото тя хареса всичко, което направихме“, спомня си моменти от първата си среща с Бионсе гримьорката. Франческа разкрива, че ключът към невероятния блясък на госпожа Картър на сцената и пред камера всъщност е добре познатото на всички бебешко олио.

Според професионалната гримьорка олиото е много подходящо за жените, които не разполагат с голям бюджет за грим, както Бионсе. Оказва се, че двете дами работят в тясно сътрудничество, за да създадат по-минималистичния или естествен вид на певицата в нейните последни видеоклипове. „Спряхме да използваме мигли преди няколко години, с изключение на видеото към „Blow“, където искахме да получим поглед в стил 80-те години“, споделя още Франческа.

Гримьорката смята, че изкуствените мигли са остарели (освен при ретро грима). Колкото до Бионсе, специалистката споделя, че заради нейната естествена красота се изискват минимални усилия. Всъщност най-трудно е било на Франческа да гримира певицата по начин, така че умишлено да я загрози, пише вестник Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
поддръжка! няма грозни жени, има зле поддържани жени!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар