IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на изваяните форми на Скарлет Йохансон в „Отмъстителите“

8 април 2014 15 15

Дамата залага на зелева диета и търпеливо се оставя в ръцете на стилисти и гримьори

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Съвсем скоро на екран се появи последната лента с участието на Скарлет Йохансон „Завръщането на първия отмъстител“ (Captain America: The Winter Solider). Говореше се, че дамата, която е бременна от годеника си Ромейн Дюрак, ще забави снимките на продукцията и дори, че няма да участва в никакви по-опасни сценки, заради състоянието си и не само.

Но самата Скарлет сподели, че това са клюки. „Важно е хората да знаят, че аз обичам да правя каскади. О, да, понякога боли. Идвала съм на снимачната площадка с натъртвания и драскотини и тогава Самюел Л. Джаксън ме питаше: „Защо не оставиш на експертите да го правят и не си спестиш болката?“.

„Аз му обясних, че не мога да го направя. Не си мислете, че съм глупава или нещо от сорта. Знам си лимита. Когато моята героиня Наташа трябваше да полети във въздуха, оставих това на каскадьорката си Хайди Мънимейкър“, сподели звездата.

Тя до известна степен се радва за това, че фокусът на медиите вече не е толкова върху тялото ѝ. Миналия месец излязоха голи нейни кадри от лентата „Under The Skin“, където тя играе извънземна прелъстителка. После излезе и новината, че тя е бременна от половинката си и всички насочиха поглед във фигурата ѝ. Ето и какво каза тя по темата как изглежда толкова добре в костюма на Наташа от „Отмъстителите“.

„Като се поддържам със зелева диета и съм особено търпелива, докато ме обличат. Всъщност няма нищо помпозно и по-специално. И аз се чувствам по-спокойна в тези сцени. Не съм сигурна, че се чувствам особено удобно в този костюм, с епитети като „най-сексапилната жена“ и други подобни определения“, призна Скарлет.

„Разбирам, че хората искат да запазят тази фантазия жива, че искат да поставят етикети и дори да те издигат на пиедестал.

Сега това е някакъв етикет и може би, когато остарея, той ще бъде заменен с нещо друго. Всичко е част от това да се научиш да познаваш извивките си. Но аз гледам с надежда напред, когато ще играя роли, които няма да се фокусират върху частите на тялото ми, както сега. Много актриси получават най-интересните си роли, когато са минали 30-те и 40-те и аз чакам този момент“, допълни красавицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Потребител ( преди 10 години )
От зелето не се ли пЪрди много?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар