IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните за красота на Бионсе

27 юни 2014 06 40

Никога не пропускайте спиралата

Бионсе; Снимка: Facebook

Бионсе; Снимка: Facebook

Бионсе не само е една от най-успешните жени в света, но и една от най-харесваните. Певицата винаги има безупречен външен вид и смайва погледите както на мъже, така и на жени. Разбира се, Бионсе има неограничени финансови възможности и цял екип зад гърба си, който се грижи за перфектната ѝ визия.

За щастие, гримьорът на звездата разкрива тайните за красота на певицата, които всяка жена лесно може да приложи у дома. Всъщност сър Джон, който е дясната ръка на Бионсе по време на нейното турне, е отговорен за новия по-драматичен вид на съпругата на Джей-Зи.

Той разкрива, че една от тайните за страхотния вид на певицата се крие в интензивното ексфолиране. Гримьорът сподели пред Style.com, че два пъти седмично Бионсе използва гликолов пилинг с ензим от плодове. Оказва се, това е тайната на красавицата за гладка и сияйна кожа.

По този начин ще намалите нуждата от използване на фон дьо тен и коректор. Сър Джон, който също така работи със супермодели като Карли Клос и Джоан Смолс, признава, че един от любимите му продукти е кремообразният руж. Той придава неустоимо сияние на кожата и трябва да се нанася внимателно върху бузите.

След това идва ред на руж-стика, който трябва да бъде перлен, но не блестящ. От него се нанася минимално количество над веждите, върху скулите, върху носа, както и в центъра на брадичката. С пръст леко се разтриват местата, за да се придаде естествен вид на кожата.

Бионсе обича не само да пее на сцената, но и да танцува енергично. Изпотяването на лицето гримьорът прикрива с помощта на матираща основа, пухкава четка и полупрозрачна пудра, които нанася около носа и брадичката. Последният съвет за красота на сър Джон е никога да не забравяте спиралата, пише Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

:) ( преди 9 години )
Тайната е фотошоп, професионален грим и яко пластики, ако някой си мисли, че е от друго е в голяяяма грешка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
тези звезди стават по-хубави с годините, не знам каква е тайната им!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар