IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бронзинг - най-новата тенденция в косите

27 юни 2019 14 40

Коафьор съветва какви прически да носим през лятото

Pixabay

Pixabay

Светли нюанси, които придават свежест на лицето. Това е най-новата тенденция в косите при мъжете и жените за лятото. Какво представлява бронзингът и как да се грижим за косата си през този сезон, разкрива коафьорът Мария Караганова. 

Стилистът посочи, че през следващите месеци трябва да се завърнем към по-естествените цветове. По думите й, вече не е актуална тенденцията "ендорог", при която присъстват много ярки цветове в косите. 

"Този сезон ще бъде актуален бронзовия тен и чрез косата ние трябва да направим кожата по-свежа и по-блестяща", каза Караганова пред Bulgaria ON AIR

На пазара вече съществуват осем нови цвята, които са част от лимитирана серия бронзинг нюанси. Един от тях е така наречения "лунен блясък". Фризьoрът изтъкна, че самото оцветяване се нарича "la franche" или така наречения френски шик. 

"Модата не е свързана пряко със стила. Стилът ние си го определяме", смята Караганова. 

Стилистът посочва, че мъжете не са чак толкова суетни за прическите си. "По-естественият вид се наблюдава и при мъжете, като тенденцията на брадите отшумява", смята тя. 

Шампоан, маска, балсам и продукт с UV фактор. Това е идеалната формула за грижа за косата, която трябва да следваме в горещините. 

Чиста и обемна коса: Лесно е с тези 5 правила

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари