IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всеки стил си има своя клъч

5 ноември 2013 08 00

Чантата, която притежава преди всичко декоративни функции, е незаменим белег за стил

Снимка: le-21eme.com

Снимка: le-21eme.com

Нито един детайл не носи толкова добавена стойност на стила ви, колкото един екстравагантен клъч. В името на размерите на този модел жените се научихме да се задоволяваме само с най-необходимото от грим арсенала си, което може да се побере в клъча.

В някои модели не можем буквално да поберем телефона си, а банкнотите си прибираме сгънати. И все пак, клъчът е любим моден елемент, без който не бихме си представили вечерните си клубни приключения.

Подбрахме шест отличаващи се модела клъч, с които смело може да се впишете в авангардния стил, но и да изградите съвсем елегантен силует. С повече въображение, може да комбинирате един от тези модели дори и за стил си за уикенда. Миниатюрни произведения на модното изкуство, тези декоративни чанти са колоритен и уникален знак за индивидуалност.

Клъч от кожа с ресни от 3suiesses.bg, 100.90 лв.; клъч с метални ленти H&M, 34.90 лв.; клъч от кожа в два цвята Melissa от totallyerectedstore.com, 139 лв.; клъч във форма на раковина, Bershka, 49.95 лв.; клъч във форма на диамант Pull&Bear, 49.95 лв.; клъч от червн лак Versace от totallyerectedstore.com, 295 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

gergana_bs ( преди 10 години )
Да напълно съм съгласна,че нито един детайл не носи толкова добавена стойност на стила ни, колкото един екстравагантен клъч. Аз лично съм фен и гледам всяка година да си купя поне един клъч. Последно си купих от магазин Silvian Heach там има невероятни предложения и като модели и като цветове има много интересни комбинации пък и цените не са много високи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар