IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ярки и цветни – зимата не е това, което беше

9 януари 2014 14 00

Особеностите на климата не ни притесняват, когато в гардероба ни свети слънцето на цветовете

Снимка: fitsoffashion.blogspot.com

Снимка: fitsoffashion.blogspot.com

Ярките вибриращи цветове могат да бъдат едно от нещата, които да ни дадат нужната свежест, за да изкараме лесно следващите сиви и студени дни. Дори и един малък детайл е достатъчен, за да се чувстваме като носители на нова енергия и да оцветим дните в офиса в различен цвят.

Ярките дрехи са лесен похват за създаване на отличаващ се образ, а и с жълта блуза лесно ще спечелим вниманието на събеседниците си. Благодарение на актуалните модни тенденции, слънчевите цветове намират свое място и в зимния гардероб и не сме ограничени от модни предразсъдъци, а напротив – няма магазин, който да не предлага изобилие от цветове за всеки един ъгъл за гардероба ни.

С ярки и неочаквани за погледа цветове успешно можем да допълним дълбоките тъмни нюанси на стила ни. С риск да ви приемат за ексцентрична натура, изборът на ярка пола или чанта може да ви спаси дори и от евентуалната депресия, характерна за месеците на финала на зимата. Тази кратка селекция от дрехи и аксесоари в симпатични нюанси на ярките цветове може да ви послужи като мини гид за разпродажбите.

Жилетка H&M, 17.90 лв; риза на райе Zara, 39.90 лв.; син пола-панталон Zara, 39.90 лв.; зелена кожена гривна Mango, 19 лв.; синя чанта H&M, 34.90 лв.; жълта блуза Zara, 39.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

йайай ( преди 10 години )