IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво казва пижамата ви за вас?

20 февруари 2014 10 10

Узнайте дали изборът ви на пижама е знак за романтика или просто небрежност

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Сатенена класическа пижама с панталон или ретро нощница с рюшове по ръкавите и деколтето – обикновено за сън се обличате с пижама, която ви е удобна или с която се чувствате секси. Изборът на това облекло може да издаде необичайно много от вашата индивидуалност.

Филмовите сцени със симпатични меки памучни чорапи, пижама и бял потник са се закотвили в паметта ни като пример за модна небрежност и младежка свободолюбивост. А в гардероба си отдавна сме миксирали детайлите от дамския и мъжкия гардероб.

Пижама сет

Това е знак, че сте почитателка на класиката, дори на класиката с ретро нюанс. Може би обичате и черно-белите филми, а в стила си допускате залитания към денди стила. В гардероба ви преобладават панталоните. Може би подреждате гардероба си по цветове или поне стриктно внимавате как изглежда домът ви.

Пижама от сатен с панталон и горна част 3suisses.bg, 82.90 лв.

Секси топ

Обичате да флиртувате, да се грижите за тялото си. 24 часа в денонощието може да си чатите с мъж, а книгата на нощното ви шкафче сигурно е „50 нюанса сиво“. Дали ви заливат телефонни обаждания от джентълмени не е от значение, за да се чувствате секси.

Сет от копринени боксерки (Yamamay, цена при запитване в магазина)

Памучна нощница

Романтичните драми са предпочитани от вас филми за големия екран. Все още може би заспивате с плюшено мече, а нежността е от първостепенно значение в романтичните ви отношения. Вероятно домашният ви любимец е котка и тя има свой Instagram профил. И все пак, не е изключено някой ден някой господин Дарси да ви приземи и да решите да покажете и глезена си.

Памучна нощница 3suisses.bg, 31.45 лв.

Винтидж тишърт

Може би сте изтощени от динамичния си работен ден и всичко ви дразни. Това е период и отминава, с което следва и смяната на дрехите за сън. Отново изборът ви може да е тишърт, но не стар и размъкнат, а приветлив, от меко трико и ... да става и за разходка.

Тишърт от черно трико 3suisses.bg, 22.50 лв., памучни бикини H&M, 19.90 лв. за 3 бр.

Копринена нощница

Очевидно желанието ви да впечатлявате не заспива заедно с вас. Чувствате се сякаш винаги сте под светлините на прожектора. Ако можехте, може би щяхте да спите и с аксесоари, но със сигурност кожата ви ухае на скъпа козметика. Вероятно се разхождате до банята обута в онези симпатични чехли на висок ток с пухчета.

Нощница от шифон H&M, 34.50 лв.

Боксерки с потник

Приоритет за вас е комфортът. А ако мъжът ви се дразни всеки път, че изглеждате като тийнейджър в леглото, това си е негов проблем. Все пак за Свети Валентин може и да ви споходи желанието за малко романтика. В такъв случай изберете боксерки с принт на сърца.

Боксерки от памук 3suisses.bg, 15.60 лв., памучен топ H&M, 9.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )