IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Провокативен стил за плажа

12 юни 2014 09 20

Шопинг предложения за неутрален и цветен плажен стил

Снимка: Wheretoget.it

Снимка: Wheretoget.it

Когато настъпят летните жеги, всичко, което искате, е да се озовете на плажа и да усещате релаксиращия шум на вълните. Именно затова любимият ни стил за лятото е плажният. Най-добрата селекция за един такъв сет е бански, слънце и пясък, а морето ще свърши останалото. Но все пак трябва да има още нещо приятно, което да допълни удоволствието и това е комбинацията от дрехи. Тя трябва всеки път да е такава, че да ви кара да се чувствате сексапилни и в комфорт.

Стилът на плажа може съвсем естествено да се впише и в клуба за по питие по време на залез. Да бъдете шик и елегантни с бански костюм и плажна туника е лесно.

Селектирахме за вас две комбинации от основни елементи за деня, които лесно се превръщат и в стил за вечерта. Базов елемент е банският костюм.

Този сезон хит е моделът цял бански, който позволява доста разнообразни съчетания с дрехи. Целият бански може да се носи с дълъг панталон и пола, както и с шорти. Предизвикателна комбинация с мрежа е съвсем в духа на червения килим. Преди дни Риана се появи в дързък стил с прозрачна рокля на официално събитие и със сигурност ще постави началото на много модни интерпретации на полуголата си визия.

Ярките цветове не са задължителен знак на лятото, но носят много настроение и жизненост на излъчването. Вибриращите тонове елегантно акцентират върху тена на кожата и създават впечатлението за изисканост и нежност на излъчването.

Рокля от шифон mango, 95 лв., слънчеви очила H&M, 17.90 лв., чанта-раница Just Cavalli от totallyerectedstore.com, 869 лв., сандали от естествена кожа Mango, 119 лв., цял бански Nicole Olivier от Sentiment, 299 лв.

Белият цвят е основен в летния гардероб, а това лято се превръща в задължителен за шик визията. Римски сандали от черна кожа и чанта в черно са контрапункт на бяла рокля от дантела и бял цял бански. Цветът на невинността намира баланс с прозрачността, която провокира въображението.

Бяла рокля от памучна дантела mango, 119 лв., слънчеви очила Zara, 49.95 лв., плажна чанта H&M, 19.90 лв., цял бански Nicole Olivier от Sentiment, 329 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )