IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким даде ново име на "Kimono"

28 август 2019 14 30

Помогна й фен

Instagram

Instagram

Ким Кардашиян най-сетне откри най-подходящото име за нейната колекция бельo. След като взетото от японците "Kimono" не бе прието добре от хората, тя реши, че ще търси друго название и го откри чрез свой фен. 

„Моите фенове са най-голямото вдъхновение за мен. Винаги вземам под внимание мнението им и съм им благодарна, че споделят идеите си за ново име на марката ми“, сподели Кардашиян, която е заснела специална фотосесия с жени, притежаващи различни фигури и цвят на кожата. 

Риалити звездата обяви в своя профил в Instagram, че бельoто, което прилепва плътно по тялото и може да прикрие някои недостатъци, ще се казва SKIMS Solutionwear.

Съпругата на Кание Уест сподели видео в социалната мрежа, с което да промотира своята колекция. В него тя носи бежаво боди, което описва пищните й форми.

Артикулите, които се очакват с нетърпение от много фенове на Ким, ще бъдат пуснати в продажба на 10 септмеври. 

Междувременно, скоро млайката на четири деца пуска и нови парфюми, които са създадени в партньорство с доведена й сестра Кайли Дженър. 

kim and kaily  instagram

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари