IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуснаха в продажба колекцията на Меган Маркъл

13 септември 2019 09 30

Херцогинята ще помага на асоциацията „Smart Works“

Снимка: Reuters

Меган Маркъл пусна в продажба артикулите от капсулната си колекция. Офис облеклото е изработено в сътрудничество с марките John Lewis, Marks & Spencer и Jigsaw, като парите от продажбите ще отидат за асоциацията „Smart works“, която помага на безработни жени да си намерят работа и да се социализират в обществото. 

Един от първите артикули, който бе пуснат онлайн, бе роклята с V-образно деколте Crepe Shift, известна още като „Smart Set Dress“. Тя струва 19,50 паунда и се предлага в три различни цвята – черно, синьо и тъмнорозово. Кройката е семпла и не описва тялото твърде много. 

Меган

Източник: marksandspencer.com

Ако искате нещо от серията на John Lewis, ще намерите страхотна бежова чанта, направена от мека кожа, която я прави изключително лека. Тя е перфектен аксесоар за ежедневието, но малко скъпа – 109 паунда. Самата Меган много често носеше подобни преди да стане част от британското кралско семейство. 

Колекцията офис облекло, създадена от съпругата на принц Уилям включва ризи, панталони, блейзъри, рокли и чанти.

Меган

Източник: marksandspencer.com

Дрехите, вдъхновени от стила на Меган Маркъл, са разработени с помощта на дизайнера Миша Нону. Двете са близки приятелки и знаят от какво се нуждае една жена, за да се чувства по-комфортно в офиса. Когато някой купи един артикул, вторият ще бъде даряван на „Smart Works“. 

„Smart Works“ е асоциация, която помага на много жени в нужда. „Тя прекроява идеята за благотворителност като общност, което за мен е много важно. Това е мрежа от жени, които подкрепят и дават възможност на други жени да се развиват професионално“, обяснява Маркъл. 

Меган

Източник: marksandspencer.com

Асоциацията, която херцогинята ще подпомогне финансово, помогна на повече от 11 000 жени и има за цел да облече близо 3 500 дами през тази година. Тя има два офиса в Лондон, както и представители в Единбург, Манчестър, Ридинг, Бирмингам и Нюкасъл. Разполага с екип от 300 доброволци. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари