IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Улесни живота си с карта Diners Club International First Lady

23 април 2013 05 18

Почувствай се като една истинска Лейди

Снимка: Дайнерс клуб България

Снимка: Дайнерс клуб България

В днешно време банковите карти са не просто удобно средство за разплащане, но и необходимо лайфстайл допълнение за всеки човек. Картите Diners Club International са нагледен пример за ексклузивен продукт, който предлага на притежателите си принадлежност към елитен клуб, различни бонуси и придобивки. Всъщност това, което прави картите на Diners club различни и уникални се крие в услугите, които брандът предлага от години.

Историята на Diners Club International започва още през далечната 1950 година, когато Франк МакНамара и двама негови приятели излизат на вечеря, а когато идва сметката, която МакНамара иска да плати, разбира, че си е забравил портфейла. Тъй като е познат на всички като сериозен бизнесмен, келнерът му дава да се подпише на една салфетка като гаранция, че ще извърши плащането по-късно. Така се ражда новаторската идея и първите 200 карти Diners Club International са раздадени – предимно на приятели и познати на МакНамара. В началото се използват в едва 14 ресторанта в Ню Йорк, но бързо се разрастват и днес са познати по целия свят. За щастие, брандът успява да запази клубния си характер.

Всяка една от картите Diners Club International осигурява на притежателите си членство в престижния Diners club International, което дава редица предимства – отстъпки в най-добрите магазини и бутици, достъп до VIP салоните на над 450 летища по света, безплатна медицинска застраховка при пътуване и дори услугите на персонален асистент. Има за всекиго по нещо.

Снимка: Дайнерс клуб България

Една от най-предпочитаните от дамите карти е Diners Club International First Lady и това съвсем не е случайно. Картите Diners Club International First Lady осигуряват отстъпки в бутици за луксозни дамски облекла, магазини за парфюмерия и козметика, бижутерски магазини, луксозни SPA центрове и фитнеси.

Притежателките на Diners Club International First Lady – розова и червена могат да разглеждат предложенията на търговците на една модерна, удобна и практична онлайн платформа - http://firstlady.diners.bg/. А най-запалените по шопинг дами имат възможността да четат и любопитни статии в рубриката „От модния редактор". Освен атрактивни отстъпки в над 400 елитни магазина в страната, Клубът на първите дами в България предлага на лейдитата медицинска застраховка с покритие до 10 000 лева за лечение на рак на гърдата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари