IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: В кои професии най-лесно изкарвате пари?

1 март 2020 19 30

Вижте кои са те

Снимка: Pixabay

Овен

Когато става въпрос за смелост, инициатива и целеустременост, няма равни на хората от тази зодия! Те обичат да преследват нови цели и се втурват презглава във вълнуващите, актуални планове. Представителите на Овен са склонни да рискуват по пътя си към успеха и големите пари. Бюрокрацията и работата зад бюро ги задушават. Те имат потенциала да бъдат успешни предприемачи или да постигнат много в поприще, в което има състезателен дух и съревнование – в армията или в спорта, в кулинарията.

Телец

Тези хора бавно и методично се стремят към забогатяване и успех. Те работят упорито и притежават невероятна издръжливост и устойчивост, които им помагат да преодолеят всевъзможни препятствия в кариерата. Те процъфтяват на открити работни места, в творчески професии или на места, където се пътува много и също като Овен не виреят добре в офис с 8-часов работен ден. Телците могат да направят добри пари, ако се насочат към кариера в банковата или финансовата индустрия.

Близнаци

Вие сте изпълнени с енергия и позитивизъм и обичате да сте в постоянно движение. Освен това вие сте гъвкави и лесно приспособими, и именно тези ваши качества ви водят по пътя към успеха. Вие ще се реализирате добре в професия, която включва разнообразни дейности, защото мразите скуката. Близнаците имат бърз ум и ловки пръсти и се справят добре в информационните технологии и в медиите. Те могат да бъдат пилоти, артисти, фотографи и др. Възможно е да сменят няколко различни кариери в живота си.

Рак

Вие се чувствате в безопасност само когато имате заделени пари в банката, така че сте готови да работите усилено, за да забогатеете. Хората от този зодиакален знак са неуморни и амбициозни по натура. Те се справят отлично в професии, свързани с политиката, образованието и здравеопазването, защото са много грижовни. Те могат да направят кариера и в търговията с недвижими имоти, като архитекти или дизайнери или като мебелисти – всичко свързано с дома.

Лъв

Каквато и кариера да преследват, хората от тази зодия искат да са в лидерска позиция – само това ги вдъхновява и мотивира. Те имат голямо его, но и са доста способни в това да командват другите. Те нямат нищо против да бъдат център на внимание и затова вратите за много професии са им широко отворени. Те се справят отлично в професии, където има сцена или трибуна. Могат да натрупат пари като спортисти, хотелиери или търговци.

Дева

Тези хора мразят вниманието и предпочитат да работят зад кулисите, далеч от погледа на обществеността. Те са амбициозни, имат страхотна работна етика, старателни са и обикновено имат късмет шефовете им да ги харесват и да им проправят път нагоре по професионалната стълбица. Девите са привлечени от сектора на услугите, здравеопазването и държавната администрация. От тях стават отлични счетоводители, инженери и механици. Те са мотивирани да работят усилено и в индустриите с нестопанска цел.

Везни

Тези хора имат силно развито чувство за справедливост и за тях най-голямата мотивация да вървят нагоре е да действат от името на хора, животни или каузи, които се нуждаят от силен поддръжник. Затова Везните могат да постигнат успех като съдии, адвокати, съветници, психолози, терапевти и т. н. Те са естествено общителни и много проницателни и затова се справят добре и в продажбите. Някой представители на тази зодия са творчески настроени, други пък обичат науката и могат да се развиват в областта на изкуството, културата или научните дейности.

Скорпион

Тези хора са фокусирани, всеотдайни и страстни и могат да постигнат почти всичко, което им хрумне в съзнанието. Те са готови да работят изключително усилено, за да постигнат целите си, независимо дали те са финансови, професионални или лични. Често те са толкова обсебени от успеха, че изглеждат вманиачени. Техният остър ум и склонността им да пазят тайни ги прави подходящи да следват кариера като изследовател, следователи или данъчни инспектори. Те могат да постигнат успех в областта на маркетинга. Човекът Скорпион би станал отличен лекар или хирург.

Стрелец

Тези хора имат огромен заряд от буйна енергия, която често е трудна за овладяване. Те са живи, харизматични и завладяващи и не обичат да работят сами. Те се мотивират, когато са заобиколени от хора-съмишленици, които разчитат на тях, но и на които те могат да се опрат. Стрелците са отворени към чудесата на света и затова те се реализират отлично като преподаватели, журналисти, както и в туристическата индустрия. Имат силно чувство за морал и затова се справят доста добре в юридическата професия.

Козирог

Тези хора по природа са устремени към върха и няма какво да ги спре. Всъщност, те виреят и в много трудни условия. Ако си уцелят професия, която ги прави щастливи, те работят още по-усилено и винаги успяват да се докажат заради реални заслуги. Те са привлечени към кариера със структура, където има редовни повишения и увеличения на заплатата. Справят се отлично в държавни или корпоративни организации, където има определена йерархия. Те са лидери по природа, но поемат управленски функции, едва когато са сигурни в своя опит.

Водолей

Тези хора имат страст към необикновеното и са мотивирани за успех само когато им се дава свобода. Представителите на зодия Водолей няма да изберат традиционна кариера или да наследят някоя от професиите на родителите си. Те си избират поприще, което да провокира въображението им. Те се справят добре в науката, дори в сложните такива като квантова физика, аеронавтика, в компютърната индустрия, във всички технически професии, в енергийната сфера. Те се стремят не толкова към забогатяване, колкото към осигуряване на стабилен доход.

Риби

За тези хора печеленето на пари не е основна грижа и те обикновено живеят живота си по линията на най-малкото съпротивление. Те биха се мотивирали за успех, само ако обичат професията си и ако тя е свързана с грижа за другите. Те се реализират добре в сферите на здравеопазването, хранителните или обществените услуги. Рибите са креативни и могат да постигнат лесен успех в областта на изкуството, например в музиката.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари